Andre Onana

 DARREN STAPLES Afp
IZABRAO ‘PUCAČINU‘

FOTO: Onana opet skrivio gol, njegov prethodnik na vratima Uniteda za to vrijeme igrao Call of Duty

Nakon 12 godina i 545 nastupa za United, De Gea je proteklog ljeta napustio klub
Piše: SNObjavljeno: 07. listopad 2023. 19:47

Scott McTominay subotnji je junak Manchester Uniteda. Škotski veznjak prvo je u trećoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena izjednačio rezultat protiv Brentforda, da bi u sedmoj Crvenim vragovima donio potpuni preokret i pobjedu.

Ipak, u sjeni slavlja na Old Traffordu, gostujućem pogotku kumovala je greška vratara. Andre Onana ponovno nije najbolje reagirao, čime je nastavio seriju pehova koja ga prati od dolaska na Otok.

S druge strane, dok navijači Uniteda s gorčinom i strahom prate svaki novi udarac prema Onaninim vratima, bivši vratar kluba igre videoigrice. Naime, netom prije početka susreta između Manchestera i Brentforda, David De Gea na svom je Instagramu objavio video na kojemu igra igrice, konkretno Call of Duty.

Nakon 12 godina i 545 nastupa za United, 32-godišnji vratar proteklog je ljeta napustio klub, a trenutačno je još uvijek slobodan igrač.

image
SCREENSHOT/INSTAGRAM

Njegovu vrijednost Transfermarkt trenutačno procjenjuje na 13 milijuna eura, a s tim je iznosom trenutačno najvrjedniji igrač na tržištu koji nema ugovor s klubom.

Linker
30. travanj 2024 23:48