Pogba je rekao da je sve počelo kad je radio s Mourinhom

 OLI SCARFF Afp
OBJASNIO KOJI SU ZNAKOVI

Francuska zvijezda iskreno priznala: ‘Borio sam se s depresijom, a sve je počelo s Joseom Mourinhom‘

Francuski nogometaš se prisjetio i neugodnog iskustva kada mu je ukradena medalja sa SP.
Piše: S.N.Objavljeno: 23. ožujak 2022. 09:10

Posljednjih godina sve je više vrhunskih sportaša koji su priznali da su se borili s depresijom. Posljednji u nizu je francuski nogometaš Paul Pogba koji je to priznao u velikom intervjuu za francusko Le Figaro.

"Borio sam se s depresijom tijekom karijere, ali o tome ne pričamo. Ponekad ne znaš tko ti si, samo se želiš izolirati i biti sam. To su nepogrešivi znaci", rekao je Pogba te objasnio kako je sve počelo.

"Sve je počelo kada sam radio s Joseom Mourinhom u Manchester Unitedu. Počneš sam sebi postavljati pitanja, pitaš se jesi li ti kriv za neke stvari jer nikada nisi doživio takve trenutke."

Francuski veznjak je svjestan kako se u javnosti često stječe dojam kako vrhunski sportaši na neki način nemaju pravu biti depresivni.

"Svi vrhunski sportaši prolaze kroz takve trenutke, ali malo ih priča o tome. Neizbježno ćeš osjećati depresiju u svojem tijelu, u svojoj glavi i možda ćeš biti mjesec ili godinu u kojima se nećeš dobro osjećati. No, o tom se ne priča, barem ne javno.

Mi zarađujemo mnogo novca i obično se ne žalimo, ali to nas ne sprečava da prolazimo kroz neke trenutke koji su teži od drugih, baš kao što to svi drugi rade. Ako zarađujem puno novca, je li to znači da moram uvijek biti sretan? To ne ide tako u životu. Mi nismo superheroji, samo smo obični ljudi", rekao je Pogba.

Francuski nogometaš je prepričao i situaciju kada mu je ukradena zlatna medalja koju je osvojio na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji.

"U moju kuću su ušle tri osobe i ukrali moj sef u kojem je bio nakit moje majke, kao i moja medalja sa Svjetskog prvenstva 2018. godine. Ono što me je najviše preplašilo je činjenica da su u tom trenutku u kući bila moja djeca s dadiljom. Ona ih je čula, zvala moju suprugu i osiguranje te se zaključala u sobu s dječacima", prisjetio se Pogba.

Linker
12. svibanj 2024 17:32