ADIL BENAYACHE/SIPA PRESS/PROFIMEDIA Adil Benayache/sipa Press/profimedia
AGONIJA SE NASTAVLJA

‘Gdje su Oršić i Ćaleta-Car? Kako je moguće da nisu ni zamjene? Klub se mora očitovati o ovome‘

I novi trener je ocijenio da mu Oršić i Ćaleta-Car nisu potrebni, barem ne za okršaj s ‘Bluesima‘
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 18. veljača 2023. 17:00

Nakon što je Nathan Jones smijenjen s pozicije trenera Southamptona, a na službenom Twitteru premierligaškog kluba objavljen videozapis s treninga prve momčadi kojem, između ostalih, prisustvuju Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car, nametao se zaključak kako su za hrvatske reprezentativce stigli bolji dani na St Mary‘s stadionu.

Čini se da je taj zaključak ipak bio preuranjen i kako agonija navedenog dvojca ipak nije završila.

Oršić i Ćaleta-Car, naime, nisu u Southamptonovom kadru za utakmicu s Chelseajem. Ponovno ih nema ni na klupi. Podsjetimo, Jones je, uoči otkaza, dvojicu Hrvata najprije stavio u rezervnu (U23) momčad za susret PL Cupa protiv Sheffield Uniteda, zbog čega su propustili utakmicu 21. kola Premier lige protiv Brentforda, a zatim ih je u sljedećem kolu, protiv Wolverhamptona, poslao na klupu. Dan nakon utakmice i poraza od Wolvesa (1-2), Jones je dobio otkaz, a na klupu "Svetaca" privremeno je zasjeo Rubén Sellés.

Nekadašnji pomoćnik Ralpha Hasenhüttla, međutim, također je ocijenio da mu Oršić i Ćaleta-Car nisu potrebni, barem ne za okršaj s londonskim "Bluesima".

"Jones i dalje sastavlja momčad?", "Gdje su Hrvati", "Moj Bože, ovo nije momčad kakvoj smo se nadali. Zašto hrvatski igrači nisu unutra?", "Što je ovo, dovraga? Pa što su napravili Oršić i Ćaleta-Car da ih nema?", "Klub se mora očitovati o tome zašto Oršić i Ćaleta-Car nisu u sastavu", "Gdje su Oršić i Ćaleta Car? Dođe mi da plačem...", "Oršiću i Ćaleti-Caru treba raskid ugovora ako se ovo nastavi. Kako je moguće da nisu ni zamjene?", samo su neki od komentara gnjevnih Southamptonovih navijača ispod objave Sellésovog sastava na službenom klupskom Twitter profilu.

Linker
02. svibanj 2024 21:08