Graham Potter ima težak zadatak izvlačenja Chelseaja iz negativnog niza

 OLI SCARFF Afp
NOVI TRENER, ISTE ŽELJE

Graham Potter već u siječnju dovodi hit Hrvata, Chelsea sprema 100 milijuna eura za čudesnog Vatrenog

Novi trener Bluesa će u siječnju krenuti u shopping, a hrvatski reprezentativac je na vrhu liste
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. rujan 2022. 12:38

Mislav Oršić i Dinamo okončali su eru Thomasa Tuchela na Stamford Bridgeu, ali novi trener Chelseaja Graham Potter mogao bi nastaviti sličnim stopama kao svoj prethodnik. Posljednjih dana ljetnog prijelaznog roka zakotrljala se priča o odlasku 20-godišnjeg hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola u London. Prema pisanju Bilda branič RB Leipziga ponovno bi trebao biti jedna od glavnih transfer meta Chelseaja u siječanjskom prijelaznom roku.

Bivši igrač Dinama nedavno je produžio ugovor s njemačkim klubom sve do 2027. godine, međutim, izgledno je kako se u Leipzigu neće zadržati još dugo, s obzirom na prisutan interes brojnih velikana. Novi vlasnik Chelseaja Todd Boehly mora raditi na dovođenju pojačanja jer su „Bluesi“ vrlo loše ušli u sezonu. Kada je riječ o Gvardiolu, novi vlasnik neće se libiti posegnuti duboko u džep, pa se tako spominje svota od oko 100 milijuna eura za njegov transfer.

Podsjećamo, u zadnjim danima nedavno završenog prijelaznog roka, Chelsea je za Hrvata ponudio oko 90 milijuna eura, međutim, to nije bilo dovoljno za usluge polivalentnog braniča koji bi možda u siječnju mogao postati prvo pojačanje u eri Grahama Pottera na klupi dvostrukog prvaka Europe.

Linker
21. travanj 2024 08:26