Pep Guardiola jedan od najvećih tragičara tjedna

 OLI SCARFF Afp
NAJTEŽI TJEDAN

Guardiola otvorio dušu: ‘Možda ovo stvarno nije dovoljno, možda ja nisam dovoljno dobar da pomognem Cityju‘

Guardiola je istaknuo kako će dvoboj protiv Reala sigurno biti u glavama njegovih igrača za vrijeme utakmice protiv Newcastlea.
Piše: SNObjavljeno: 06. svibanj 2022. 17:30

Pep Guardiola je definitivno jedan od najvećih tragičara ovog tjedna. Njegov Manchester City bio je na korak do osiguranja nastupa u finalu Lige prvaka samo da bi Real u zadnjim minutama utakmice i produžetku preokrenuo rezultat i poslao 'Građane' kući.

Mišljenje španjolskog trenera o toj utakmici zanima sve novinare, a oni su odgovor dobili u današnjoj konferenciji za medije uoči prvenstvene utakmice protiv Newcastlea.

"Imam osjećaj da ljudi iz Abu Dabija nisu kupili ovaj klub samo da bi osvojili Ligu prvaka već da bi se u svim natjecanjima borili do samog kraja. Željeli smo i želimo osvojiti Ligu prvaka, a možda ja nisam dovoljno dobar da pomognem momčadi da to napravi. Nitko ne zna što bi se dogodilo s drugim igračima ili trenerima", rekao je Guardiola i dodao:

"Za nas je čast biti što je duže moguće u svim natjecanjima. Znam da neki klubovi ne cijene ono što klub radi. Možda to stvarno nije dovoljno, ali za mene je veliki uspjeh što smo opet bili u polufinalu Lige prvaka kao prošle godine."

Naglasio je španjolski trener kako će Real sigurno svima biti u mislima i za vrijeme nedjeljne utakmice protiv Newcastlea.

"Kako mogu zaboraviti tu utakmicu? I igrači će sigurno o njoj misliti, ali također znam koliko će oni biti posvećeni utakmici protiv Newcastlea", istaknuo je Guardiola.

Linker
25. travanj 2024 14:40