Haaland i Guardiola

 ALAN MARTIN Dppi Via Afp
ZANIMLJIV KOMENTAR SUIGRAČA

‘Haaland je nevjerojatan igrač, ali mora se više kretati i neke stvari raditi bolje. Mora se prilagoditi‘

Nakon 4 premierligaška kola Erling Haaland predvodi najbolje strijelce Premiershipa sa 6 golova
Piše: SNObjavljeno: 29. kolovoz 2022. 08:26

Na vrh je izbio nakon hat-tricka Crystal Palaceu u 4:2 pobjedi Manchester Cityja, a golove je postigao u razmaku od 19 minuta.

"Ono što je važno je da je Haaland divan momak, potpuno prizemljen. Zaljubljeni smo u njega. Nije samo to što zabija, nego je kako sretan. Vidim njegov govor tijela, njegobo ponašanje. Uvijek je na pravom mjestu, ohrabruje suigrače i ulaže ogroman napor. Zna da će dobiti loptu", kaže menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola.

Zanimljiv je komentar na njegovu igru dao suigrač mu Rodri.

"On je nevjerojatan igrač. Teško je za njega igrati na toj poziciji jer smo mi navikli igrati s lažnom devetkom koja se puno kretala, a sada imamo njega koji se toliko ne kreće. Još mu treba vremena za prilagodbu. Naravno da njegov prirodni talent čini razliku, ali ono što mora raditi bolje je sudjelovanje u igri. Mora znati kada doći po loptu, kada dodati, kada ući u prostor. To je normalno, zajedno smo svega mjesec dana", kaže Rodri.

A Telegraph Sport piše kako premierligaški menadžeri već zovu jedni druge kako bi raspravili o Haalandu i o načinu kako zaustaviti novo oružje koje je na raspolaganju Pepu Guardioli.

Linker
18. travanj 2024 16:56