OLI SCARFF Afp
VRLO ZANIMLJIV INTERVJU

Haaland otkrio kome bi povjerio jedanaesterac o kojem ovisi njegov život, mnoge je šokirao odgovorom

‘On je možda bio i najbolji izvođač jedanaesteraca kojeg sam ikad vidio‘, poručio je slavni napadač
Piše: SNObjavljeno: 15. listopad 2022. 09:27

Jedan od najboljih nogometaša današnjice, norveško čudo Erling Haaland, odgovarao je za Sky Sport na neka zanimljiva, ali i neobična pitanja.

Pa je tako na pitanje od najdražem igraču dok je odrastao odgovorio: "Osim mog oca, možda bih izdvojio Zlatana Ibrahimovića."

Gary Neville, koji ga je intervjuirao, u jednom je trenutku ispalio: ‘Kome bi povjerio izvođenje jedanaesterca o kojem ovisi tvoj život?‘

"Rekao bih sebi, jer sebi jako vjerujem. Ali, ako bih morao nekoga drugoga izabrati bio bi to Mario Balotelli jer on je možda bio i najbolji izvođač jedanaesteraca kojeg sam ikad vidio", odgovorio je napadač Manchester Cityja.

Balotelli, spomenimo, danas ima 32 godine i nosi dres švicarskog FC Siona za koji je dosad upisao četiri nastupa i dva pogotka.

Haaland je u istom razgovoru otkrio da su mu omiljeni obroci oni koje "nikada ne može jesti, odnosno oni koje može jesti samo tu i tamo". Dodao je da voli kebab ili pizzu s kebabom.

"Obožavam ga, to je jedna od najboljih stvari, ali to nikad ne mogu jesti. Ponekad sjedim kod kuće i mislim si kako bi bilo dobro... a zatim odem do hladnjaka i napravim si nešto drugo. Volim i vino", otkrio je.

Linker
24. travanj 2024 23:01