BEN STANSALL Afp
NOVOSTI S OTOKA

Hoće li prekaljeni reprezentativac ostati u dresu Spursa i iduće sezone? Pred vratima stoje dva europska velikana

‘Ne isključujem ništa, ali možemo li si priuštiti takav transfer, i želimo li takav transfer?‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 10. travanj 2023. 23:36

Hoće li Harry Kane ostati u Tottenhamu i sljedeće sezone, ili će ga Spursi prodati dok za njega još mogu dobiti velik novac?

Ugovor 29-godišnjeg napadača engleske nogometne reprezentacije istječe na ljeto 2024. godine, a u svojim bi ga redovima željela vidjeti dva europska velikana.

Bayern traži zamjenu za Roberta Lewandowskog koji je prošlog ljeta potražio novi izazov u Barceloni, mnogi smatraju da bi Kane bio idealan za njegovog nasljednika u Münchenu.

Međutim, napadača traži i Manchester United, jasno je da je Nizozemac Wout Weghorst tek prijelazno rješenje u špici Crvenih vragova, a često na poziciji centarfora igraju i Marcus Rashford ili Anthony Martial.

Goal piše kako bi u utrci za Kaneom engleski klub mogao biti u prednosti, a zaključak temelji na izjavi glavnog Bayernovog financijaša dr. Michaela Diedericha koji je poručio kako njemački prvak neće ući u licitiranje s bilo kim.

- Ne isključujem ništa, ali možemo li si priuštiti takav transfer, i želimo li takav transfer? Moramo paziti na našu profitabilnost – rekao je Diederich na tvrdnju kako bi Kaneov transfer Bavarce mogao stajati 100 milijuna eura ili više.

S druge strane, pretpostavlja se da novac za Manchester United ne bi trebao predstavljati problem u ovom slučaju.

Što se Kanea tiče, čovjek u klupskoj karijeri još nije osvojio trofej, i koliko god bio odan Spursima, moguće je da je i kod njega već došlo do laganog zasićenja.

U aktualnoj sezoni Kane je postigao 25 pogodaka u 41 nastupu u svim natjecanjima...

Linker
18. svibanj 2024 19:26