Bruce White/colorsport/shutterst/shutterstock Editorial/profimedia
NEMILE SCENE

FOTO Horor na Otoku: Zabio za pobjedu pa s kisikom na nosilima iznesen s terena

33-godišnjeg je Engleza, naime, u jednoj situaciji domaći stoper Fabian Schär udario u leđa
Piše: SNObjavljeno: 19. listopad 2024. 19:09

Brighton je u osmom kolu engleske Premier lige na gostovanju kod Newcastlea slavio s minimalnih 1:0. Veliku pobjedu ‘Galebovima‘ je osigurao Danny Welbeck pogotkom u 35. minuti, no više od gola koji je postigao, susret je obilježila nemila ozljeda upravo engleskog napadača.

Bivši centarfor Arsenala i Manchester Uniteda Brighton je u vodstvo doveo u 35. minuti nakon kombinacije s Georginiom Rutterom. Iako je na kraju susreta kao junak momčadi trebao pozdraviti navijače, Welbeck je iz igre morao izaći desetak minuta prije kraja.

33-godišnjeg je Engleza, naime, u jednoj situaciji domaći stoper Fabian Schär udario u leđa. Nije to izgledalo strašno na prvu, no Welbeck je ubrzo s travnjaka iznesen na nosilima, pritom spojen na kisik. Priroda Welbeckove ozljede za sada nije poznata, no kako sada stvari stoje, postoje bolji i gori scenarij.

U najboljem slučaju došlo je do ozljede mekog tkiva, dok nešto crniji scenariji predviđaju prijelom kralješka, koji bi Welbecka iz pogona izbacio na minimalno tri tjedna. U svakom slučaju, daljnje pretrage potvrdit će ozbiljnost Welbeckove ozljede.

image
Eleanor Hoad/every Second Media//shutterstock Editorial/profimedia

Linker
19. listopad 2024 20:20