Perica u dresu Udinesea
 EMILIO ANDREOLI
POSEBAN NOGOMETNI PUT

Hrvat pojačava engleskog prvoligaša! Lijepu našu je napustio s 18 godina i konačno dobiva pravu priliku

Perica je već na putu za Englesku i ako prođe liječnički pregled, potpisat će jednogodišnju posudbu
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 28. kolovoz 2020. 08:34

Stipe Perica, bivši U-21 reprezentativac Hrvatske, sljedeće sezone trebao bi igrati u napadu engleskog Watforda. Perica je i dalje igrač Udinesea, a nakon što je završio sa posudbom u belgijskom Mouscronu, nova destinacija, po svemu sudeći, bit će mu novi član Championshipa.


Prema našim informacijama Perica je već na putu za Englesku i ako prođe liječnički pregled, potpisat će jednogodišnju posudbu s Watfordom.

Poznato je da su Udinese i Watford u partnerskom odnosu, a hrvatski napadač očito je tražio novi izazov, te će pokušati s Watfordom vratiti ga u Premiership, iz kojeg je klub iz predgrađa Londona ispao ove sezone.

image
ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX

Danas 25-godišnji Perica imao je zanimljiv nogometni put. Matični Zadar napustio je rano, s 18 godina, u transferu u Chelsea teškom 2,5 milijuna funti. Međutim, nije debitirao za londonski klub. Chelsea ga je poslao na kaljenje u Bredu, a dvije godine kasnije završio je na novoj posudbi u Udineseu.

image
Stipe Perica
Privatna arhiva


Talijanski klub otkupio je njegov ugovor 2016. godine, a nakon toga je ponovno morao na posudbe, prvo u Frosinone, a potom u tursku Kasimpašu.

Linker
17. veljača 2024 19:17