OLI SCARFF Afp
FANTASY PREMIERSHIP

Igrači Cityja djeluju kao idealan izbor, a i na Liverpoolu bi se moglo profitirati

Sljedeće kolo koje počinje već večeras u 21 sati utakmicom Newcastle - Leeds
Piše: SNObjavljeno: 17. rujan 2021. 12:53

Četiri igrača Manchester Uniteda, četiri Arsenala i tri Chelseaja. To je bila pobjednička formula pobjednika 4. kola fantasyja Premiership. Igrač je osvojio velikih 108 bodova, a niti jedan igrač nije mu donio manje od četiri boda. Pogodio je i s Lukakuom kao kapetanom, jer mu je napadač Chelseaja tako donio čak 26 bodova. Prepoznao je naš igrač i vrijednosti Matea Kovačića, zahvaljujući kojem je dobio sjajnih 12 bodova za veznjaka koji nije kapetan. Tako je kad prepoznaš momčadi koje bi morale dobiti utakmicu, što je puno lakše zamisliti nego ostvariti...

Sljedeće kolo koje počinje već večeras u 21 sati utakmicom Newcastle - Leeds donosi puno više utakmica u kojima prevladava velika neizvjesnost te stoga neće biti lako probrati igrače za svoju momčad. Igrači Manchester Cityja opet djeluju kao odličan izbor, jer igraju doma protiv Southamptona kojem su u posljednjem ogledu uvalili čak pet golova. Southampton je kao gost u dvije ovosezonske utakmice primio čak pet golova, iako Newcastle i Everton ne idu u krug najboljih engleskim momčadi. City je s druge strane zabio fantastičnih 10 golova u dvije utakmice, uz perfektnu 10:0 gol-razliku. Dodajte tome i šest golova u Ligi prvaka koliko su u srijedu zabili Leipzigu.

I Liverpool djeluje kao dobar izbor za odabir igrača, jer igra doma protiv Crystal Palacea kojem je u zadnja tri ogleda zabio čak 13 golova, a nije primio ni jedan. Crystal Palace je na dva ovosezonska gostovanja u Londonu (West Ham i Chelsea) primio čak pet golova. Nije realno da će se baš u Liverpoolu izvući, koliko god u prošlom kolu doma uvjerljivo dobio Tottenham (3:0).

Zaigrajte Fantasy Premiership OVDJE

Linker
26. travanj 2024 06:03