Reuters/Peter Cziborra
NA UDARU KRITIKA

INTRIGANTNA WENGEROVA PRESICA UOČI VELIKOG DERBIJA 'Iznenađen sam što me to pitate. Pa, okrenuo sam cijeli svijet da ispoštujem ugovor s Arsenalom'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. veljača 2018. 13:20

Intrigantna je bila press-konferencija koju je Arsenalov menadžer Arsene Wenger održao uoči premierligaškog derbija protiv Manchester Cityja.

Novinare je najviše zanimalo hoće li Francuz nakon 22 godine napokon napustiti klub ovog ljeta. Wenger se na udaru medija i struke možda i najviše ikad našao nakon 3:0 poraza upravo od Manchester Cityja u finalu Liga kupa.

"Iskreno, moja pozicija je ono što me najmaanje brine u ovom trenutku. Moj fokus je na tome da pripremim momčad za sutrašnju utakmicu protiv Manchester Cityja", rekao je Wenger.

"Očekujem li da budem na klupi sljedeće sezone? Upravo sam vam rekao odgovor. Ako trebate jasnoću, ponovit ću vam odgovor opet. Gubite li zbog nesigurnosti oko moje oizicije sna? Ne. Upravo sam začuđen što uvijek moram odgovarati na ista pitanja. Ovdje sam 21 godinu i preokrenuo sam cijeli svijet da bih ispoštivao svoje ugovore. Zato sam i dalje iznenađen kada moram odgovarati na ovakva pitanja", dodao je Wenger, koji je navodno tijekom mandata u Arsenalu odbio ponude Real Madrida, PSG-a i Bayerna.

Linker
03. svibanj 2024 21:59