CLIVE ROSE/Pool/AFP
Bilić nakon novog poraza

‘Jako sam razočaran i nismo ništa zaslužili. Rekao sam dečkima da ovako ne možemo, moramo biti ludi‘

Bilićev WBA tako nakon sedam kola ima tri remija i četiri poraza i u zoni je ispadanja
Piše: SNObjavljeno: 02. studeni 2020. 23:00

U 7. kolu Premier lige, Slaven Bilić i njegov WBA su u gostima poraženi od direktnog konkurenta u borbi za ostanak u ligi Fulahama 2:0. Bivši hrvatski izbornik tako i dalje čeka na prvu pobjedu u povratničkoj sezoni u Premiership.

Utakmica je praktički bila gotova već u prvom poluvremenu, u 26. minuti domaćine je u vodstvo doveo Reid na asistenciju srpskog reprezentativca Mitrovića, da bi pet minuta kasnije loptu proslijedio do Aina koji fantastičnim udarcem postavlja, pokazalo se kasnije, konačnih 2:0.

Bilićev WBA tako nakon sedam kola ima tri remija i četiri poraza.

"Bilo je to jako razočaravajuće. Rekao sam prije utakmice da joj se veselimo jer smo u zadnjih nekoliko susreta igrali jako dobro. Izgledali smo i jako dobro na treningu, imali smo puno intenziteta i kvalitete, ali kada smo trebali to prenijeti na utakmicu, nismo uspjeli", rekao je Bilić.

"Fulham je bio jači od nas, oštriji, brži i njihovi igrači bolje su se dodavali. Ono što nas zaista boli je što nismo ništa ni zaslužili iz ove utakmice. Ne možemo reći da smo imali nesreće ili da smo promašivali prilike. Ne, oni su bili puno bolji od nas. Jako sam razočaran, ne možemo ovako igrati. Rekao sam to dećkima, moramo biti ludi i agresivniji i ne možemo se oslanjati na individualnu kvalitetu. Neke momčadi to mogu raditi, ali ne i mi", dodao je Bilić nakon susreta i kola u kojem je njegova momčad skliznula na 18. mjesto, u zonu ispadanja.

Linker
19. travanj 2024 09:52