Ivan Perišić

 PIERO CRUCIATTI Anadolu Agency Via Afp
DOBAR IZBOR?

Je li ovo novi trener Ivana Perišića? Englezi tvrde: Uskoro počinju pregovori, on je Tottenhamu prva meta

Iako se činilo da bi umjesto Antonija Contea moglo stići drugo ime, izbor je pao na Nijemca
Piše: SNObjavljeno: 25. ožujak 2023. 09:35

Tottenham Hotspur traži pregovore s Julianom Nagelsmannom, a on se činio zainteresiran za posao u Spursima. Čini se da će se Tottenham uskoro razići s Antoniom Conteom, bilo to na kraju sezone ili u narednim danima.

Daniel Levy i suradnici moraju pronaći zamjenu i čini se da su već započeli taj proces iako je Conte još uvijek na poslu.Spominjali su se Mauricio Pochettino i Luis Enrique, uz Thomasa Franka i Roberta De Zerbija. Thomas Tuchel bio je jedno od spomenutih imena, ali je završio u Bayernu. Tuchel sada nije na meniju za Tottenham, ali čini se da je Nagelsmann prva meta.

Telegraph tvrdi da Tottenham već pokrenuo prve korake u ideji da otvori pregovore s Nagelsmannom. U klubu su uvjereni Nijemac ima jake afinitete Spursima.

Nagelsmann je bio jako ime u izboru za posao u Tottenhamu nakon otpuštanja Josea Mourinha, ali tada je završio u Bayernu. Međutim, zvučalo je kao da je Nijemac prilično zainteresiran za preseljenje u sjeverni London.

Daily Mail je u travnju 2021. izvijestio da je Nagelsmann želio postati šef Spursa prije nego što ga je Bayern pozvao. Nagelsmann je bio toliko zainteresiran da je čak pitao svoje kontakte u Engleskoj da mu ispričaju što znaju o Tottenhamu i predsjedniku Danielu Levyju, tvrdi Daily Mail.

Nagelsmann je tada ostao nedostupan, jer je Bayern posao koji jednostavno ne može odbiti, ali prelazak u Spurse bila je ozbiljna mogućnost.

Levy je Contea već prekrižio, a Nagelsmann je sada slobodan i dostupan...

Linker
26. travanj 2024 12:15