LINDSEY PARNABY Afp
NAVIJAČI NA IGLAMA

Je li ovo znak da Cristiano Ronaldo već odlazi? Portugalac se javio demantijem nakon znakovite izjave u kameru

Kamere su uhvatile trenutak sa znakovitom rečenicom koju je rekao odmah nakon sinoćnje utakmice.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. svibanj 2022. 21:30

Nogometaši Manchester Uniteda pobjedom od 3:0 na svom stadionu protiv Brentforda zaključili su 35. kolo engleske Premier lige. Crveni vragovi imaju i još jednu utakmicu više budući da su prošlog četvrtka već odradili dvoboj 37. kola protiv Chelseaja, a trenutno za četvrtim mjestom, onim koje vodi u Ligu prvaka zaostaju pet bodova. Dakle, po svemu sudeći, momčad koju će sljedeće sezone voditi Erik ten Hag neće igrati u najelitnijem klupskom natjecanju, već će se morati zadovoljiti Europskom ili pak Konferencijskom ligom.

Jedno od glavnih pitanja u vezi momčadi za sljedeću sezonu je ono hoće li Cristiano Ronaldo, prva zvijezda kluba, ostati u redovima Manchester Uniteda unatoč činjenici da neće igrati Ligu prvaka, što je sada već gotovo potpuno izvjesno. Navodno, odmah nakon dvoboja s Brentfordom u izjavi pred TV-kamerama, Ronaldo je rekao: 'I'm not finished", što bi trebalo značiti da će Portugalac ostati u klubu i u drugoj godini ugovora.

>>> TAJ TRENUTAK POGLEDAJTE OVDJE <<<

Kamere Sky Sportsa zabilježile su taj trenutak, no Ronaldo se kasnije javio na Instagramu. I to ne u svojoj objavi, već u komentarima ispod posta jedne od njemu posvećenih fan-stranica.

Na objavu stranice nazvane "ronaldo7club" u kojoj stoji: Cristiano Ronaldo u kameru ravno na kraju utakmice: Nisam gotov!" - Ronaldo je napisao:

- Ja to nisam rekao.

image

Prepiska na Instagramu

INSTAGRAM SCREENSHOT

Podsjetimo, sjajni napadač se prošlog ljeta vratio na Old Trafford iz redova Juventusa, a od svog povratka zabio je 24 gola u svim natjecanjima. No, ni s njime se Manchester United nakon pet godina nije vratio staroj navici osvajanja trofeja. Ronalda se već za ovo ljeto povezuje s PSG-om.

Linker
16. travanj 2024 05:54