SHAUN BOTTERILL/Getty Images
Planovi za novu sezonu

Jedan igrač velika je Bilićeva želja, a već mu pokušavaju preoteti posao: ‘Slaven je u misiji...‘

22-godišnji ofenzivni veznjak skupio je 31 nastup ove sezone i zabio osam golova...
Piše: SNObjavljeno: 25. srpanj 2020. 08:20

Nakon izborene promocije među elitu engleskog nogometa u West Bromwich Albionu već razmišljaju o novoj sezoni i pojačanjima.

Slaven Bilić, menadžer West Bromicha, kaže da se želi osloniti uglavnom na igrače koje ima, a jedan od najvažnijih zadataka bit će mu osigurati otkup ugovora Gradyja Diangane kojem je istekla jednogodišnja posudba iz West Hama.

Navodi tako barem Birmingham Mail. Ovaj 22-godišnji ofenzivni veznjak skupio je 31 nastup za WBA ove sezone u svim natjecanjima i zabio je osam golova uključujući neke ključne protiv Derby Countyja, Birmingham Cityja i dva protiv Luton Towna.

image
Grady Diangana
GEORGE WOOD/Getty Images

WBA bi za otkup Diangane trebao platiti oko 20 milijuna funti odštete, a cijeli posao Biliću žele preoteti Celtic, Newcastle i Everton.

"Diangana je veliki miljenik navijača i Bilić je u misiji da ga pokuša zadržati, kao i većinu igrača koji su izborili promociju. Bilić vjeruje da je velika većina njih dovoljno dobra da igra među elitom i želi im dati priliku da se okušaju u Premierligi bez da potroši bogatstvo na brojne promjene", navodi Birmingham Mail.

Linker
19. travanj 2024 01:55