Martin Rose/Bongarts/Getty Images
VIJEST KOJA JE GLASNO ODJEKNULA

KAKAV BI TO TRANSFER BIO Englezi sele Darija Srnu u klub kod hrvatskog trenera za kojeg su 'igrači spremni umrijeti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. prosinac 2016. 20:34

Engleski mediji ovih dana su se raspisali o bivšem kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije Dariju Srni.

U srijedu je Mundo Deportivo lansirao vijest kako je Manchester City zainteresiran za dovođenje 34-godišnjeg desnog beka koju su prenijeli svi otočki mediji, a od ranije je poznato kako su interes pokazali i iz Barcelone. Danas je Daily Star lansirao informaciju kako je West Ham Slavena Bilića pokazao interes za dovođenjeg Srne.

Navodi se kako Bilić i Srna imaju 'dugu zajedniču prošlost' još od dana kada je aktualni menadžer West Hama bio izbornik hrvatske reprezentacije i kako je dvojac i dalje u redovitom kontaktu.

Također se navodi kako je Srna Bilića ranije ove godine opisao kao 'nevjerojatnog čovjeka', uz dodatak kako ga 'igrači vole i da su spremni za njega umrijeti'.

Pozicija desnog beka ove je godine vrlo osjetljiva u West Hamu budući se Michail Antonio i Sam Byram na njoj muče, a Srna bi zasigurno bio veliko pojačanje za 'čekićare'.

Ima li istine u medijskim nagađanjima ostaje za vidjeti, ali ranije ove sezone mediji su već spominjali West Hamov interes za drugog Hrvata, Marija Mandžukića.

Linker
19. svibanj 2024 18:51