Ivan Perišić okružen igračima Ville

 ADRIAN DENNIS Afp
ZAIGRAO I KOVAČIĆ

Kakav udarac za Perišića i društvo na Novu godinu: Vatreni ispao tragičar, neugodno iznenađen i Chelsea!

Aston Villa priredila je iznenađenje u prvoj nedjeljnoj utakmici 17. kola Premiershipa
Piše: HinaObjavljeno: 01. siječanj 2023. 19:53

Aston Villa nanijela je bolan poraz Tottenhamu u prvoj nedjeljnoj utakmici 17. kola Premiershipa. Spursi su na svome stadionu na Novu godinu teško razočarali navijače i izgubili 0:2.

Gosti su u prvoj utakmici Nove godine poveli u 48. minuti nakon velike gužve u kaznenom prostoru Tottenhama. Douglas Luiz jako je opalio je iz daljine, loptu je odbio Tottenhamov golman Hugo Lloris, Ollie Watkins ju je prihvatio i sjajno poslužio natrčalog Buendiu, a ovaj iz prve zakucao u mrežu.

PRVI GOL ASTON VILLE POGLEDAJTE OVDJE

Napadao je Tottenham, imao nekoliko dobrih prilika, ali nije iskoristio šanse. Kazna je stigla u 73. minuti kada je Luiz zabio i drugi gol za Villu i praktički riješio utakmicu.

Napadi nogometaša Antonia Conte do kraja nisu urdili plodom i možemo samo pretpostaviti kakva je će biti reakcija temperamentnog Talijana nakon ovakvog razočaranja.

DRUGI GOL ASTON VILLE POGLEDAJTE OVDJE

Ivan Perišić je igrao do 88. minute i dobio pohvale za nastup u prvom poluvremenu. BBC ga je istaknuo kao "jedinog igrača koji bi mogao nešto napraviti u utakmici‘, ali to se nažalost nije ostvarilo.

Perišić, koji je prije dva tjedna još igrao na Svjetskom prvenstvu, imao je najveću priliku utakmice u drugom dijelu (57. minuta). Son mu je sjajno nabacio iz slobodnog udarca, lopta je sletjela na drugu stativu, Perišić je dobro primirio loptu, a onda s nekoliko metara pucao iznad gola.

Aston Villa je nakon šeste prvenstvene pobjede 12. na tablici s 21 bodom. Tottenham je bez pobjede u posljednje dvije utakmice, a nakon petog poraza zauzima peto mjesto na ljestvici s 30 bodova.


Nottingham Forest i Chelsea igrali su večeras u Nottinghamu neriješeno 1-1 u utakmici 18. kola Premier lige.

Londonski tim poveo je u 16. minuti preko Raheema Sterlinga, koji je zabio iz blizine nakon što je gredu pogodio igrač domaćih Willy Boly. Izjednačenje domaćima donio je Serge Aurier u 63. minuti nakon što se dobro snašao u gužvi nakon kornera.

STERLINGOV POGODAK POGLEDAJTE OVDJE.

Forest je bio daleko bolja momčad, domaćini su imali barem šest stopostotnih prilika za gol.

AURIEROV POGODAK POGLEDAJTE OVDJE.

Nakon četvrtog ovosezonskog remija Chelsea zauzima osmo mjesto na tablici Premier lige sa 25 bodova, dok je Nottingham Forest u zoni ispadanja na 18. mjestu sa 14 bodova.

Mateo Kovačić je ušao u igru za Chelsea u 61. minuti.

Linker
18. travanj 2024 14:19