Ralf Rangnick

 GLYN KIRK Afp
TOTALNI RASPAD

Kakva sezona, takav i kraj: Igrači Uniteda potukli se na treningu, ostatak momčadi ostao šokiran!?

Rangnick nema gotovo nikakav autoritet, čak ni kada igračima omogući četiri slobodna dana...
Piše: Kazimir GuberinaObjavljeno: 15. svibanj 2022. 08:41

Manchester United jedva čeka privesti kraju još jednu potpuno promašenu sezonu nakon odlaska legendarnog Sir Alexa Fergusona. Trofeji su opet u širokom luku zaobišli Old Trafford, a nije pomogao niti povratak legendarnog Cristiana Ronalda. No portugalskom majstoru nema tko što prigovoriti jer je i uz 37 godina u životnom kalendaru jedan od rijetkih igrača Manchester Uniteda koji je zaslužio prolaznu ocjenu na kraju sezone za zaborav.

I dok se Manchester City priprema za osvajanje još jednog naslova prvaka Engleske, gradski suparnik gubi i sramoti se u Brightonu uz četiri pogotka u svojoj mreži. Ipak katastrofalna izvedba na spomenutom gostovanju nije jedina blamaža skupo plaćenih zvijezda Crvenih vragova s obzirom da su se, po tvrdnjama engleskih medija, dvojica neimenovanih igrača Manchester Uniteda potukla na treningu. Prizorom je bio šokiran ostatak momčadi za koju je sreća da ima obavezu do kraja odigrati samo jednu utakmicu protiv Crystal Palacea sljedećeg vikenda u posljednjem kolu ovosezonskog izdanja Premier lige.

Na treningu je zaiskrilo nakon što je došlo do razmimoilaženja u mišljenjima između igrača, ali i menadžera Ralfa Rangnicka koji očito nema gotovo nikakav autoritet u svlačionici, čak ni kada igračima nakon svega omogući četiri slobodna dana.

No uskoro stiže novi menadžer Erik ten Hag kojeg očekuje puno posla u rješavanju nove igračke križaljke, iako su i prije dolaska nizozemskog stručnjaka na Old Trafford mnogi igrači Manchester Uniteda već odigrali svoju posljednju utakmicu u crvenom dresu.

Linker
24. travanj 2024 16:23