Sami Khedira
 AFP
DOGOVARAJU SE TRANSFERI

Khedira bi karijeru mogao nastaviti u Evertonu, a Atletico Madrid u lovu na bivšeg igrača Reala

Khedira je od Juventusa zatražio dozvolu da otputuje u Englesku
Piše: HinaObjavljeno: 30. prosinac 2020. 16:46

Lijevi branič Chelseaja Marcos Alonso (30) mogao bi u zimskom prijelaznom roku otići na posudbu u Atletico Madrid, budući da je ove sezone odigrao samo tri utakmice za londonski klub, a posljednju prije tri mjeseca.

Britanski mediji objavili su da Atletico Madrid pregovara sa Chelseajem o posudbi Marcosa Alonsa, kojem ugovor sa engleskim klubom ističe u lipnju 2023. Alonso, koji je puno sudjeluje u napadačkim akcijama, odlično bi se uklopio u sustav Atleticova trenera Diega Simeonea.

Marcos Alonso je prošao omladinsku školu Real Madrida, ali je za prvu momčad "kraljevskog kluba" odigrao samo jednu utakmicu. Tijekom karijere igrao je za Bolton, Fiorentinu, Sunderland, a od 2016. je u Chelseaju u kojem je u 152 susreta zabio 22 gola.

Njemački veznjak Sami Khedira (33), koji ove sezone nije odigrao niti jednu utakmicu za Juventus, mogao bi karijeru nastaviti u Engleskoj, objavili su talijanski mediji.

Khedira je od Juventusa zatražio dozvolu da otputuje u Englesku kako bi procijenio mogućnosti za nastavak karijere, a najizgledniji je odlazak u Everton, kojeg vodi Carlo Ancelotti s kojim je surađivao dok je igrao u Real Madridu.

Khedira je u Juventus stigao 2015. iz Real Madrida i za "bianconere" je odigrao 144 utakmice te je postigao 21 pogodak. Ugovor s Juventusom ističe mu za šest mjeseci.

Sa njemačkom reprezentacijom bio je svjetski prvak 2014., te je u 77 nastupa zabio sedam golova.

Linker
28. travanj 2024 00:19