Klopp
 REUTERS/Phil Noble
PROPUŠTA UNITED

KLOPP I NAVIJAČI LIVERPOOLA MOGU ODAHNUTI! STIGLE SJAJNE VIJESTI: ZVIJEZDA NIJE TEŽE OZLIJEĐENA Epilog divljačkog starta i to u sudačkoj nadoknadi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. listopad 2019. 10:33

Liverpoolov menadžer Jürgen Klopp je bio jako ljut nakon ozljede Mohameda Salaha u sudačkoj nadoknadi ogleda s Leicesterom.

Naime, gostujući nogometaš Hamza Choudhury je neopreznim startom zahvatio Egipćaninov gležanj, nije to izgledalo lijepo, odmah se pojavio strah da je riječ o težoj ozljedi.

Jučer su ipak stigle dobre vijesti za Kloppa i sve navijače Redsa, čini se da Salah ipak nije teže ozlijeđen. Još nije objavljeno kad se očekuje njegov povratak, oporavak je tek započeo, a sukladno tome propustit će i reprezentativno okupljanje.

Nije nemoguće da Salah bude na raspolaganju već za ogled s Manchester Unitedom, koji je na rasporedu na Old Traffordu 20. listopada.

Soccer Football - UEFA Super Cup - Liverpool v Chelsea - Vodafone Arena, Istanbul, Turkey - August 14, 2019  Liverpool's Mohamed Salah in action with Chelsea's Cesar Azpilicueta   REUTERS/Murad Sezer - RC1851936190
REUTERS/Murad Sezer

Linker
25. travanj 2024 13:06