Jürgen Klopp

 OLI SCARFF Afp
NIŠTA OD VELIKOG POSLA

Klopp je tražio veliko pojačanje, a onda je za samo 13 minuta shvatio kakvu je pogrešku napravio!

Engleski mediji navode da Jürgen Klopp nije nimalo oduševljen mogućnostima i zalaganjem Brazilca
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 16. rujan 2022. 12:47

Jürgen Klopp doveo je posljednjeg dana prijelaznog roka Arthura Mela, veznog igrača Juventusa. Brazilac u Torinu nije pružao dobre igre, nego je nastavio tamo gdje je ustvari krenuo još kao igrač Barcelone. Nakon jedne sjajne sezone, Arthur se više odao noćnom životu nego treninzima.

Liverpool ga je ipak doveo jer je Klopp tražio pojačanja u veznom redu. Doveo ga je na posudbu, s opcijom da na ljeto otkupi njegov ugovor. Međutim, od toga neće biti ništa i kako Englezi pišu Kloppu je sve bilo jasno nakon što je Arthura vidio na terenu u srazu protiv Napolija. Što je najbolje, Arthur je igrao samo 13 minuta.

image

Arthur Melo

PAUL CURRIE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Redsi su jednogodišnju posudbu platili 4,5 milijuna eura, a ukupan otkup iznosio bi 30 milijuna. Od toga dakle neće biti ništa.

Engleski mediji navode da Jürgen Klopp nije nimalo oduševljen mogućnostima i zalaganjem Brazilca na treningu, često ga muče nekakve sitne ozljede, a i u tih 13 minuta protiv Napolija izgledao je kao igrač koji igra u dvije brzine niže od svih ostalih. kako sada stvari stoje, Brazilac će do zime ostati u Liverpoolu, ali teško će dobiti još neku minutu. Klopp je sve vidio u tih 13 minuta...

Linker
23. travanj 2024 09:07