Jürgen Klopp

 ADRIAN DENNIS Afp
OBRUŠIO SE NA KRITIČARE

Klopp o zluradim komentarima: ‘Nije me briga što drugi misle, napišite točno tako‘

"To je za dečke, za klub, za navijače To je puno važnije", rekao je njemački strateg
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 24. veljača 2024. 21:37

Jürgen Klopp poručio je kako ga je baš briga za komentare oko njegovih burnih proslava. Kloppova emotivna reakcija nakon posljednje Liverpoolovu pobjede protiv Luton Towna pokazala je kako svaki trijumf svoje momčadi od koje će se oprostiti na kraju sezone emotivno proživljava, a jasno je dao do znanja kako nema vremena obazirati se na zlurade komentare.

- Svatko može učiniti što god. Nisam ja izmislio stiskanje šaka i nemam autorska prava na to. A i ne želim ih. Sve što radim, radim zbog sebe i svoje momčadi. Što drugi misle o tome nije me briga! I to možete točno tako napisati. Ovo je za nas i ni za koga više. Kome se sviđa, sviđa mu se, a kome se ne sviđa, ne sviđa mu se - kazao je Klopp.

Klopp želi da nedjeljno finale Carabao Cupa protiv Chelseaja bude jedno od veličanstvenih završnih poglavlja njegove ere u Liverpoolu.

- Želim pobijediti u nedjelju, ali ne za sebe ili svoju vitrinu s trofejima. To je za dečke, za klub, za navijače To je puno važnije. Ono što trenutno radimo je pisanje prekrasne knjige, rekao bih. Napisali smo i još uvijek pišemo divnu knjigu i kada odem zatvorit ćemo je, odložiti na policu i onda će netko drugi napisati neku novu divnu knjigu... Da, ima mjesta za neka poglavlja. Pokušavam stvoriti još nekoliko posebnih uspomena povrh svega onoga što smo do sada napravili - rekao je Klopp.

Linker
18. svibanj 2024 07:09