JUSTIN TALLIS Afp
SHVATIO KAD JE VIDIO SNIMKU

Klopp poludio na pitanje o tragičaru Liverpoola: ‘Ne mogu vjerovati da me to pitate‘

Liverpool je u drugom kolu Premiershipa kiksao na domaćem terenu protiv Crystal Palacea.
Piše: SNObjavljeno: 16. kolovoz 2022. 08:37

Dva kola, dva remija. Liverpool nije najbolje ušao u novu sezonu Premiershipa, a navijači Redsa sinoć su bili ljuti na napadača Darwina Nuneza. Urugvajac je u 67. minuti dobio izravni crveni karton nakon sukoba s protivničkim braničem Joachimom Andersenom.

Nakon utakmice Jurgen Klopp je novinarima odgovara na pitanja o Nunezu. Nijemca je iznerviralo pitanje novinara Sky Sportsa zašto je uvrstio Nuneza u prvu postavu.

"Zato što nemamo drugog napadača. Ne mogu vjerovati da me to pitate nakon što ste proučili sastave. Darwin se iskazao prošlog tjedna i zato je u prvom sastavu", rekao ke Klopp.

Urugvajac je ovog ljeta došao iz Benfice u transferu vrijednom 75 milijuna eura, a koji može narasti na 100 ako se ostvare razni bonusi. Za sada, nakon priprema i početka sezone, nije oduševio navijače, a postao je i prvi igrač Liverpoola u Kloppovoj eri koji je dobio izravni crveni karton zbog ‘nasilnog ponašanja‘, kako se specificira udarac glavom protivnika što je Nunez napravio.

"Protivnik ga je provocirao, ali to je definitivno bila kriva reakcija. Bio je to čisti crveni karton. Nažalost, on će sada biti suspendiran na nekoliko utakmica što nije dobro za nas. Još nisam razgovarao s njim o ovome što je napravio, ali naravno da hoću. U prvi trenutak nisam najbolje vidio što se dogodilo, pitao sam suradnike na klupi i oni su rekli da je bio crveni karton. Kasnije sam vidio snimku i to je bilo za crveni karton."

Linker
18. travanj 2024 14:29