Jürgen Klopp

 PAUL ELLIS Afp
ISKRENA REAKCIJA

Klopp zanimljivo komentirao veliki transfer: ‘Nažalost, on je jako dobro pojačanje, prava je zvijer!‘

Zanimljiv komentar imao je Jürgen Klopp o novom pojačanju rivala Manchester Cityja
Piše: SNObjavljeno: 11. svibanj 2022. 07:09

Nakon sinoćnje 2:1 pobjede u gostima kod Aston Ville kojom su nastavili utrku s Manchester Cityjem u borbi za premierligaški naslov Klopp je upitan za komentar dolaska Erlinga Haalanda u redove 'Građana'.

Hoće li Haalandov dolazak učiniti Manchester City još jačim?

"Puno. To je dobar igrač. City nije nikad bio niti će biti momčad koja pobjeđuje zbog jednog igrača. Oni imaju specifičan način igre i Erling će odjednom shvatiti da će zabijati puno golova s druge vratnice u situacijama kada samo mora podmetnuti nogu. To će mu se jako svidjeti. On je prava zvijer. Imao je nekoliko ozljeda dok je bio u Dortmundu, ali kada je fit, onda je prava zvijer. Nažalost, on je jako dobro pojačanje za City", komentirao je Klopp o Haalandu koji će biti prva prava devetka 'Građana' nakon Sergija Agüera.

Ipak, Liverpoolova legenda Jamie Carragher vjeruje da bi mogao poremetiti balans u redovima Cityja.

"Haaland je briljantno pojačanje. Ne samo za Manchester City, nego za Premier ligu. Bit će intrigantno vidjeti kako će se snaći. On i Mbappe su dva nova superstara koji će naslijediti Messija i Ronalda i morate biti oduševljeni njegovim dolaskom. Inače bi takvi igrači odlazili u Barcelonu ili Real, ali Premier liga je sada najjača. On će sigurno zabijati golove, ali to ne znači da će City osvojiti sve, Mora ga se svejedno integrirati u momčad, a to znači da će City izgubiti jednog kreativnog igrača koji pomaže u organizaciji ili kontroli utakmice", zaključio je Carragher.

Linker
25. travanj 2024 00:16