Jurgen Klopp

 GLYN KIRK Afp
PREKINUO JE ŠUTNJU

Kloppa iznerviralo pitanje o engleskoj zvijezdi: ‘Zašto uopće o njemu pričamo? Neke stvari treba priznati‘

‘Ako ste dijete od pet godina, nećete roditeljima reći da za Božić želite Ferrari‘, rekao je
Piše: SNObjavljeno: 14. travanj 2023. 14:10

Zanimljiv odgovor na pitanje oko engleskog supertalenta Judea Bellinghama dao je trener Liverpoola, Jurgen Klopp. Njemački stručnjak govorio je na druženju s novinarima, između ostalog i o nadolazećem prijelaznom roku u kojemu bi Liverpool mogao, ako je vjerovati glasinama, pojačati kadar s nekim skupocjenim igračima. Bellingham je samo jedan od njih. Iako, Nijemci su ranije ovoga tjedna objavili da se Liverpool povukao iz utrke za veznjakom kojeg procjenjuju na više od 100 milijuna eura.

- Morate raditi s onim što imate i raspolagati s onim sredstvima koje imate. Ako ste, recimo, dijete od pet godina, nećete roditeljima reći da za Božić želite Ferrari.

Znakovita je to poruka koja će reći da Liverpool nema dovoljno novca kako bi se upustio u megalomanske transfere. Na koncu, nikada to nije niti bila politika kluba.

- Svaki igrač kojeg želimo u našem klubu, svaki i koga želimo, za njega napravimo sve da ga dovedemo. Ali, nekad, u nekim slučajevima to jednostavno nije moguće. Tada je najbolje povući se i raditi nešto drugo, neke stvari treba priznati - dodao je Klopp.

Novinari su nastavljali s pitanjima oko Bellinghama, što je menadžera Redsa dodatno isfrustriralo.

- Nije ovaj moj prethodni odgovor bio vezan uz Bellinghama. Ne razumijem zašto o njemu pričamo. Nije realno da dovedemo šest igrača od po stotinu milijuna eura na svakog.

Linker
18. travanj 2024 14:20