IAN KINGTON Afp
BIVŠI IGRAČ OGORČEN

‘Koga će klub sada dovesti i kakvi to igrači dolaze u Manchester United? Pa radije će izabrati Liverpool...‘

Svoj stav o dolasku Casemira iznijela je još jedna legenda kluba s Old Trafforda, Wayne Rooney
Piše: JL.Objavljeno: 22. kolovoz 2022. 18:16

Nekadašnji lijevi branič Manchester Uniteda, Patrice Evra izrazio je sumnju prema politici koju njegov bivši klub provodi nakon burnog početka sezone. Casemiro bi trebao biti službeno potvrđen kao novo pojačanje uoči utakmice s Liverpoolom u ponedjeljak navečer, dok je napadač Ajaxa Antony i dalje samo želja kluba. Za bivšu zvijezdu Uniteda, svi igrači koji sada stignu na Old Trafford nisu bili prioritet kluba kao naprimjer Frenkie de Jong koji je već ranije odbio Crvene vragove. No, iako je Casemiro sasvim sigurno savršeno pojačanje za United, Evra vjeruje da potpisivanje igrača u trenutku katastrofe neće riješiti tekuće probleme kluba.

"Ako sada kupite bilo kojeg igrača, to je posao koji ste napravili čisto da popravite situaciju," rekao je Evra u intervjuu za engleski Betfair, “Koga će klub sada dovesti i kakvi to igrači dolaze u Manchester United? Imate Chelsea, Liverpool, čak i Tottenham kao klubove koji su veći favoriti i igraju Ligu prvaka pa će nogometaši radije doći kod njih.

image

DOMINE JEROME/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA Domine Jerome/abaca/Abaca Press/Profimedia

Svoj stav o dolasku Casemira iznijela je još jedna legenda kluba s Old Trafforda, Wayne Rooney, "Ovo nije transfer koji će riješiti pitanje budućnosti u klubu", rekao je Rooney za The Times, "U idealnom slučaju, trebali bi potpisivati ​​ugovore s igračima u ranim do srednjim dvadesetima, a Casemiro je sličan Christianu Eriksenu, netko tko je bio vrhunski igrač, ali hoće li oni pomoći klubu da napreduje? Frenkie de Jong, bolje bi odgovarao u dugoročnim planovima."

Čak i nakon potpisivanja Casemira, izvori bliski klubu navode kako je potreban još jedan igrač sredine terena, a ukoliko ga ne potpišu sad, tim će se pitanjem baviti najranije u zimskom prijelaznom roku.

Linker
09. svibanj 2024 19:18