MIKE HEWITT
ZDRAV K‘O DREN

Koronavirus u Chelseaju, Mateo Kovačić nije zaražen! Vatreni stiže u Zagreb i bit će važan Dalićev adut

Hrvatsku očekuju dva spektakularna nastupa u Ligi nacija, ali bit će izostanaka velikih imena
Piše: Hina/Dražen AntolićObjavljeno: 27. kolovoz 2020. 10:51

Prema navodima britanskih medija, nekoliko igrača engleskog nogometnog prvoligaša Chelseaja zaraženo je koronavirusom te se stoga nisu pojavili na početku priprema za novu sezonu.

U izvještajima se ne navode imena igrača, dok iz Chelseaja nije stigla službena obavijest. Saznajemo kako među zaraženima, nasreću, nije i naš Mateo Kovačić.

Reprezentativni veznjak u ponedjeljak stiže na okupljanje Vatrenih za utakmice s Portugalom i Francuskom u Ligi nacija, i trebao bi imati važnu ulogu u planovima Zlatka Dalića. Očekuje se nekoliko važnih izostanaka u veznom redu, ali izbornik zasad nije potvrdio imena reprezentativaca koji će propustiti dva spektakularna okršaja 5. i 8. rujna.

Ugledni dnevni list The Times objavio je kako su registrirani pozitivni nalazi na COVID-19 i među članovima Sheffield Uniteda, Brighton and Hove Albiona i West Ham Uniteda.

Svaki igrač pozitivan na koronavirus mora ostati najmanje 10 dana u samoizolaciji te potom biti negativan na sljedećem trstiranju kako bi se mogao vratiti treninzima.

Linker
26. travanj 2024 08:28