JED LEICESTER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
POVRATAK LEGENDE

Kovačić prvi od igrača progovorio o novoj smjeni u Chelseaju: ‘Lakše je promijeniti trenera nego 30 igrača‘

‘Lamparda znamo, bio nam je trener pa je dobra vijest da se vratio i želi promijeniti našu sezonu‘
Piše: Andro PolićObjavljeno: 07. travanj 2023. 19:49

Nakon nepune četiri godine u odajama Stamford Bridgea, Mateo Kovačić zatvorit će "trenerski krug". Dok ga je u srpnju 2019. u klubu dočekao Frank Lampard, legendarni igrač Chelseaja ponovno je uskočio u "vruću stolicu", a hrvatski veznjak prvi je javno progovorio o promjeni trenera.

- Moramo biti iskreni, lakše je promijeniti trenera nego 30 igrača, ali dio odgovornosti pripada i nama, moramo biti bolji - rekao je Kovačić u intervjuu za Sky Sports.

Graham Potter otpusno pismo dobio je nakon poraza od Aston Ville na domaćem terenu prošlog vikenda, a bivši igrač Dinama smatra kako je 47-godišnji engleski strateg odradio dobar posao.

- Moramo zahvaliti Potteru koji je napravio dobar posao, ali nije lako kada se dogodi puno promjena, pa je i njemu bila teška situacija.

Ipak, Kovačić je optimističan oko povratka Lamparda u klub.

- Poznajemo ga, bio nam je trener pa je dobra vijest da se vratio i pokušava promijeniti našu sezonu jer nije bila dobra. Imali smo kratak sastanak, objasnio nam je što želi od nas do kraja sezone. Imamo priliku poboljšati poziciju na prvenstvenoj ljestvici, a čekaju nas i dvije prekrasne utakmice s Real Madridom. Ako postoji prilika da na dobar način završimo sezonu, onda ju trebamo iskoristiti.

Linker
02. svibanj 2024 21:23