BEN STANSALL Afp
OVO NITKO NIJE OČEKIVAO

Kovačića pitali tko je najčvršći nogometaš protiv kojeg je igrao u Premier ligi, njegov odgovor šokirao sve

‘Napravio mi je probleme‘, rekao je Vatreni o svojem najtežem protivniku do sada
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 09. ožujak 2023. 07:54

U razgovoru za JD Football, hrvatskom reprezentativcu Mateu Kovačiću bilo je postavljeno pitanje tko je, po njegovom mišljenju, najčvršći suparnički igrač s kojim se susreo u Premier Ligi, a 28-godišnji Chelseajev veznjak odgovorio je - John McGinn.

Kovačić i kapetan Aston Ville na engleskim su travnjacima pet puta odmjerili snage, pri čemu su tri dvoboja otišla na stranu Hrvata, odnosno na stranu "bluesa", jednom su slavili McGinn i Villa, a jednom je završilo bez pobjednika. Igrali su jedan protiv drugog i u posljednjem susretu skupine D na posljednjem Europskom prvenstvu, kojeg su Vatreni pobijedili s 3:1.

Unatoč uvjerljivom međusobnom omjeru, Kovačić je upravo McGinna apostrofirao kao najčvršćeg igrača protiv kojeg je igrao.

- Otkako sam ovdje, doista sam igrao protiv vrlo, vrlo teških protivnika, ali mislim da mi je McGinn napravio probleme protiv Aston Ville - rekao je Kova, pa dodao:

- Poprilično je dobar na nogama i poprilično dobro podnosi pritisak. Tu su još neki igrači, ali koliko se sjećam, mislim da je McGinn jedan od najčvršćih.

Linker
02. svibanj 2024 11:09