Catherine Ivill/Getty Images
U IŠČEKIVANJU DIJAGNOZE

KRIZA U REDOVIMA LIVERPOOLA NAKON LOVRENOVE OZLJEDE Klopp na sto muka zbog Hrvata: 'On nije niti trebao igrati, ali, dogodilo se to što se dogodilo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. siječanj 2019. 13:31

Liverpool Jürgena Kloppa suočen je s defenzivnom krizom uoči subotnjeg gostovanja kod Brightona u 22. kolu engleskog nogometnog prvenstva. Naime, na raspolaganju ima samo jednog zdravog stopera - Virgila van Dijka.

U sinoćnjoj utakmici 3. kola FA Cupa protiv Wolverhamptona (2:1 pobjeda Wolverhamptona) 'Redsima' se ozlijedio Dejan Lovren i travnjak je morao napustiti nakon svega šest minuta. Hrvatskom stoperu nastradala je zadnja loža, a Klopp je branio svoju odluku da Lovrena uopće postavi u sastav.

"Ne znam, morate pričekati. Ne znam, vjerujte mi, ali u ovom trenutku ne znam. Radi se o ozljedi zadnje lože, a na nju ništa nije prije ukazivalo", rekao je Klopp upitan za težinu Lovrenove ozljede.

Liverpoolov menadžer tvrdi da Lovrena uopće nije imao namjeru postaviti u sastav, ali da je na to bio prisiljen zbog zgusnutog rasporeda utakmica. Njegova originalna namjera bila je da Lovrena odmara, a na kraju je Hrvat zaigrao u stoperskom tandemu s Brayilcem Fabinhom, koji inače igra na pozicji veznjaka.

"Na takvu postavu sam se odlučio iz drugačijih razloga. Nakon utakmice protiv Cityja odmah smo imali nekoliko igrača manje zbog bolesti. Bili smo prisiljeni na promjene. Dejan nam nije bio u planovima, trebao je biti samo na klupi. Ali dogodilo se što se dogodilo i to sada ne pomaže...ovu utakmicu smo izgubili jer smo morali napraviti brojne izmjene. Naravno, ne samo zbog toga nego i zato jer nam je suparnik zabio dva gola. To je sva priča", objasnio je Klopp.

Linker
04. svibanj 2024 04:15