Clive Rose/Getty Images
IZ UREDA NA TRAVNJAK

KRIZNI SASTANAK U MANCHESTER UNITEDU NAKON SERIJE IZ NOĆNE MORE Englezi tvrde: U svlačionici se sprema prava čistka, sedmorica igrača na izlazu

KRIZNI SASTANAK U MANCHESTER UNITEDU NAKON SERIJE IZ NOĆNE MORE Englezi tvrde: U svlačionici se sprema prava čistka, sedmorica igrača na izlaznim vratima
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. travanj 2019. 12:56

Glavni operativac Manchester Uniteda Ed Woodward održao je krizni sastanak s menadžerom kluba Ole Gunnarom Solskjaerom na klupskom trening igralištu u četvrtak.

Iza Manchester Uniteda negativna je serija u kojoj je klub upisao čak sedam poraza u devet zadnjih susreta i prijeti im opasnost da sljedeće sezone ne igraju u Ligi prvaka.

Tri kola prije kraja premierligaške sezone nalaze se na tek šestom mjestu ligaške ljestvice s tri boda manje od četvrtoplasiranog Chelseaja koji ujedno drži posljednju poziciju koja vodi u najelitnije klupsko nogometno natjecanje. A upravo je Chelsea taj koji dolazi na noge Manchester Unitedu na Old Trafford u nedjelju i eventualni poraz definitivno bi ih gurnuo izvan Topa 4.

Soccer Football - Champions League - Round of 16 Second Leg - Paris St Germain v Manchester United - Parc des Princes, Paris, France - March 6, 2019  Manchester United executive vice-chairman Ed Woodward and Sir Alex Ferguson in the stadium before the match   Action Images via Reuters/John Sibley
Action Images via Reuters
Ed Woodward i Sir Alex Ferguson

Woodward je želio porazgovarati s Solskjaerom o situaciji u momčadi oko koje vlada velika neizvjesnost. Naime, sve se glasnije nagađa o ljetnom odlasku nezadovoljnog Paula Pogbe u Real Madrid, iako u klubu ističu da ga nemaju namjeru prodati. Međutim, navodno u Realu namjeravaju iskoristiti Garetha Balea kao 'mamac'.

A nije Pogba jedina zvijezda koja bi mogla napustiti Old Trafford. Nakon blijede izvedbe u derbiju protiv Manchester Cityja sve se glasnije nagađa i o budućnosti Davida De Gee, a Romelu Lukaku i Alexis Sanchez skupocjene su zvijezde koje bi ovog ljeta također mogle napustiti redove 'Crvenih vragova', tvrdi Daily Mail. Oni koji će sigurno otići su Ander Herrera, Juan Mata, Antonio Valencia i Matteo Darmian.

Linker
03. svibanj 2024 23:21