Mohamed Salah i supruga Magi

 PETER BYRNE/PA IMAGES/PROFIMEDIA Peter Byrne/Pa Images/Profimedia
SVE ZA FORMU

‘Kuća mi izgleda kao bolnica, a moja supruga to ne voli. Kaže da više vremena provodim sa spravama nego s njom‘

Egipatski nogometaš samo je jedan od vrhunskih sportaša koji veliku pažnju pridaje fizičkoj spremi i prehrani.
Piše: SNObjavljeno: 11. lipanj 2022. 21:10

Teško je u modernom sportu opstati na samom vrhu ako nisi maksimalno posvećen sportskom životu te vodiš računa o zdravlju i prehrani. Puno je primjera kako vrhunski sportaši troše veliki novac i puno vremena na održavanje forme, a iznimka nije ni Mohamed Salah.

Egipatski nogometaš sve je oduševio svojim igrama u Liverpoolu, a za France Football je otkrio neke stvari vezane uz održavanje forme i prehranu.

"Dvije prostorije u mojoj kući su posvećene raznim fitness i bodybuilding spravama. Kod kuće mogu odraditi i krioterapiju, a tu je i hiperbarična komora. Cijelo vrijeme pokušavam popraviti svoje fizičko stanje", ispričao je Salah i dodao:

"Znam reći da moja kuća izgleda kao bolnica, ali moja supruga to ne voli. Ona kaže da više vremena provodim sa svojim spravama nego s njom."

Salah je objasnio i kako je jako discipliniran po pitanju prehrane te rekao što najčešće jede.

"Najviše volim brokulu, batat, ribu i piletinu. Uvijek jedem salatu. Kada sam u restoranima, odlučim se za sushi, a pizzu pojedem jednom mjesečno. Volim hamburgere, ali ih jako rijetko jedem jer mi teško padnu na želudac", istaknuo je Salah.

Linker
26. travanj 2024 02:56