BRADLEY COLLYER/PA IMAGES/PROFIMEDIA
VRATILO MU SE

Legenda Man. Uniteda ismijavala mrske rivale, najveća Pepova greška mu ‘spustila‘ u najluđoj utakmici sezone

Jamie Carragher nije zaboravio njegove ranije izrečene izjave
Piše: SNObjavljeno: 05. travanj 2024. 10:54

Bivši nogometaš Manchester Uniteda Gary Neville, aktualni stručni komentator Sky Sportsa, na sebi je svojstven način prokomentirao nedavnu pobjedu Liverpoola, a ispadanje Chelseaja iz Carabao kupa.

- Igrali su Kloppovi klinci protiv milijardu funti vrijednih "bottlejobsa" (hrv. osobe s nestručno obojenom kosom). Nemam nikakvih simpatija za igrače Chelseaja - rekao je Neville aludirajući na frizure nogometaša londonskog kluba.

Sinoć mu se sve rečeno - vratilo. Upravo ti, "bottlejobsi", slavili su (4:3) preokretom protiv njegovog Manchester Uniteda u najluđoj utakmici sezone. Jamie Carragher, njegov mrski rival iz igračkih dana i sadašnji kolega s televizije, zbog toga ga je "bocnuo" na društvenim mrežama.

Crveni vragovi su, podsjetimo, imali tri boda na Stamford Bridgeu sve do 100. minute kada je Dalot srušio Maduekea, a Palmer uspješno realizirao drugi jedanaesterac na utakmici. Ali ni to, na žalost navijača Manchester Uniteda, nije bio kraj drame... Samo minutu kasnije Palmer je primio loptu nakon kornera i uz pomoć odbijanca zabio za potpuni preokret i rapsodiju na stadionu.

image
GLYN KIRK Afp

Igrač kojeg je Pep Guardiola pustio u Chelsea došao je do brojke od 16 ligaških golova u sezonu približivši se tako Erlingu Haalandu (18) na listi najboljih strijelaca lige.

POGLEDAJTE SAŽETAK UTAKMICE:

Linker
05. travanj 2024 10:54