ANDY BUCHANAN Afp
NIJE SKRIVAO RAZOČARANJE

Legenda osula tešku paljbu po svojima: ‘Pa to je smeće! Baš su jako loša ekipa, previše je lijenih igrača‘

‘Rezultati koje su imali u zadnjih nekoliko utakmica nisu realni‘, poručuje legenda
Piše: SNObjavljeno: 04. prosinac 2023. 15:16

Manchester United izgubio je 1:0 u gostima kod Newcastlea. Novi poraz Uniteda nije dobro sjeo legendi kluba Paulu Scholsu koji nije krio da je razočaran. Nastup svojeg nekadašnjeg kluba nazvao je ‘smećem‘, a igrače lijenima.

- Smeće. Baš su jako loša ekipa. Rezultati koje su imali u zadnjih nekoliko utakmica nisu realni. Imaju previše lijenih igrača u ekipi i s tim se ne možeš izvući - rekao je Scholes engleskim medijima.

Marcus Rashford je bio odličan na trenutke u prošloj sezoni, ali ove se nekako ugasio. Protiv Newcastlea je bio ljut jer je zamijenjen s Antonyjem u 61. minuti.

- Što se on čudi? Ne razumijem to. Zašto misli da bi trebao i daje biti na terenu? Radio je ekipi više štete nego koristi. Marcus je prošle sezone bio brilijantan i ima znanje, o tome nema rasprave, ali kada hodaš po terenu, a onda još poludiš kao što je on, to nije dobro za ekipu. On je jedan od iskusnijih sada. Na njega se ugledaju drugi, mlađi igrači - rekao je Scholes.

Legenda nije poštedjela ni Brunu Fernandesa.

- Bruno je još jedan primjer. Ima sjajne mogućnosti, može zabiti gol ili ga stvoriti, ali volio bih biti u svlačionici prije utakmice i vidjeti što trener od njega traži. Koju poziciju on mora igrati? Gdje treba stajati na terenu? Ja ga vidim kao desetku. To je njegova pozicija jer od tamo može dodati, ali i zabiti. Gdje je bio večeras? Nikad nije bio na toj poziciji. Bio je lijevo, desno, ponekad i najistureniji igrač Manchester Uniteda danas. Mislim da to nije dobro za ekipu. Tako se poremeti formacija i način igre - zaključio je Scholes.

Za TNT Sports je sve komentirao i legendarni Jermaine Jenas koji je zaključio kako igrači nisu sretni s pozicijama koje igraju.

- Mislim da je bilo nekoliko igrača koji ili nisu sretni s taktikom koju su igrali ili sa svojom pozicijom na terenu. Govor tijela mi govori puno, a neki od njih su slali jasnu poruku treneru. Marcus Rashford je bio na desnoj strani. Način na koji je hodao uokolo i bacao svoje ruke mi je govorio: ‘Gledaj, ja ne želim igrati na ovoj strani‘ - rekao je Jenas pa dodao:

- Bilo je previše loših trenutaka koje sam vidio i pomislio kako Ten Hag izgleda kao čovjek koji drži do discipline kad nije na terenu, ali nisam vidio isti nivo respekta od igrača koji su danas bili na terenu. To je veliki razlog za zabrinutost - zaključio je Jenas.

Linker
03. svibanj 2024 02:28