Frenkie de Jong

 LLUIS GENE Afp
JASNA PORUKA

Legenda podigla glas: ‘De Jong bi trebao tužiti Barcelonu! Ono što rade je nemoralno, krše pravila‘

Jedna od najvećih drama ovoljetnog prijelaznog roka odvija se na relaciji Barcelona-De Jong
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 26. srpanj 2022. 12:08

‘Frenkie De Jong bi trebao tužiti Barcelonu, a suigrači bi ga u tome trebali podržati‘. Klub troši milijunske iznose na nove igrače, a ne plaća one koje ima pod ugovorom. To je nemoralno i krši pravila. FIFPRO bi trebao poduzeti nešto protiv ovakvog maltretiranja‘, komentirao je na svom Twitter profilu nekadašnji engleski reprezentativac i član Manchester Uniteda Gary Neville.

Jedna od najvećih drama ovoljetnog prijelaznog roka odvija se na relaciji Barcelona-De Jong. Naime, 25-godišnji nizozemski veznjak želi ostati u klubu, ali ga oni planiraju prodati. Priča je dobila novi epilog nakon što se saznalo da Barcelona igraču nije isplatila 17 milijuna eura. Iako su iz kluba demantirali glasine da se žele riješiti igrača, pretpostavlja se da će nakon isplate dugovanja, De Jong promijeniti sredinu kako bi klub nadomjestio financijske gubitke.

image

Gary Neville

ISAAC PARKIN/PA IMAGES/PROFIMEDIA Isaac Parkin/Pa Images/Profimedia

Manchester United predvođen novim trenerom Erikom ten Hagom, nameće se kao glavni favorit za njegov potpis. Budno prate čitavu situaciju, a ukoliko bi transfer bio realiziran, dvojac bi ponovno surađivao nakon uspješne epizode u Ajaxu (2017.-2019.).

Ako ima pak propadne plan dovođenja De Jonga, ‘‘Crveni vragovi‘‘ označili su srpskog veznjaka Sergeja Milinkovića Savića kao Plan B.

Linker
26. travanj 2024 13:28