Legendarni Raul danas radi kao trener u B momčadi Reala

 Jose Jordan/afp/profimedia
NA LISTI ŽELJA

Legenda Real Madrida seli na Otok? Posrnuli premijerligaš ga vidi kao idealno rješenje

Leeds United traži zamjenu za smijenjenog Jessea Marscha, a tu je isplivalo jedno zanimljivo ime
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 07. veljača 2023. 10:15

Leeds United je u teškoj situaciji na premierligaškoj ljestvici te ga očekuje neizvjesna borba za opstanak u elitnom društvu.

Kako američki strateg Jesse Marsch nije uspio dobiti utakmicu još od studenoga prošle godine, u klubu su mu nakon poraza od Nottingham Foresta uručili otkaz te trenutačno traje potraga za njegovim nasljednikom.

U tom kontekstu spominjala se legenda Real Madrida Raul Gonzales, koji je trenutačno trener druge momčadi kraljevskoga kluba koja drži drugo mjesto u Trećoj ligi.

Raula se još od 2019. godine spominje u vezi mogućeg preuzimanja prvoligaških momčadi u Njemačkoj i Španjolskoj, no bivši napadač zasad nije napravio taj iskorak.

Španjolski sportski dnevnik As objavio je kako je Raul zahvalio na ponudi, no trenutačno nije zainteresiran za posao na Otoku.

Kao mogući Marschovi nasljednici spominjali su se i bivši menadžer Leedsa Marcelo Bielsa, bivši trener U23 momčadi Carlos Corberan koji je trenutačno u WBA-u te trener Rayo Vallecana Andoni Iraola.

Raul je s Realom osvojio tri Lige prvaka, a u karijeri je za Madriđane postigao 225 pogodaka u 550 nastupa. Za španjolsku reprezentaciju zabio je 44 gola u 102 utakmice, te je u šest navrata osvajao naslov pobjednika La Lige.

Linker
28. travanj 2024 16:55