GLYN KIRK Afp
NIJE TO ONAJ ISTI LIVERPOOL

Legenda Redsa pecnula Kloppa: ‘Ne možeš to raditi s ovim igračima. Nakon ovakve utakmice se zapitaš...‘

Redsi trenutno imaju 7 bodova manje od pozicije koja vodi u Ligu prvaka
Piše: SNObjavljeno: 05. travanj 2023. 09:22

Nitko u Liverpoolu nije očekivao ovakvu sezonu. Redsi su trenutno tek na 8. mjestu engleskog prvenstva i izgledno je kako bi mogli ostati bez europskih natjecanja, a da stvari ne funkcioniraju najbolje vidjelo se i na utakmici protiv Chelseaja koja je završila 0:0, a u kojoj je momčad sa Stamford Bridgea izgledala bolje.

Nakon te utakmice bivši igrač Liverpoola, a aktualni televizijski komentator Jamie Carragher izjavio je kako bi momčad Jürgena Kloppa trebala promijeniti pristup igri.

- Oni igraju na isti način na koji su igrali prije tri ili četiri godine. Imaju iste ideje, ali ih ne mogu realizirati. Naravno kako je Klopp sjajan trener, ali nakon ovakve utakmice se zapitaš kako druge momčadi mogu stvarati toliko prilika, ali ne i Liverpool. On pokušava igrati na isti način kao ranije, ali s ovim igračima to ne možeš - rekao je Carragher te se zapitao:

image
GLYN KIRK Afp

- Držiš li se ti kao trener svojih ideja i principa ili se prilagođavaš igračima koje imaš?

Liverpool nije pobijedio u posljednje tri prvenstvene utakmice, ali i dalje teoretski može do Lige prvaka jer Tottenham i Newcastle imaju 7 bodova više, a te dvije momčadi drže treću i četvrtu poziciju.

- Ne vjerujem da Liverpool može igrati toliko dobro da osvoji sve bodove koji su im potrebni - smatra Carragher koji zaziva veliku aktivnost svojeg bivšeg kluba na ljetnom tržištu:

- Mislim da ova momčad ne može ponuditi ništa novo. Liverpool mora napasti tržište i dovesti igrače koji će donijeti energiju u momčad kako bi se mogle implementirati Kloppove ideje - zaključio je Carragher.

Linker
25. svibanj 2024 19:25