Gary Neville je oštro kritizirao igrače Manchester Uniteda

 Stephen Wright/Afp/Profimedia
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Legenda zna tko su ‘krtice‘ u Manchester Unitedu, jedna stvar ga posebno smeta: ‘To je odvratno!‘

Legenda Manchestet Uniteda je u svojem podcastu kritizirala današnje igrače i njihovo ponašanje
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. veljača 2022. 19:07

Legenda Manchester Uniteda i engleske nogometne reprezentacije Gary Neville danas radi kao analitičar, a ima i svoj podcast. U novoj epizodi nije štedio nogometaše svojeg nekadašnjeg kluba, a najviše ga je pogodilo to što informacije iz svlačionice izlaze u javnost. Neville je otkrio kako zna o kojim je igračima riječ, no ne želi objaviti njihova imena.

"Upravo se to događa u Manchester Unitedu. Službe za odnose s javnošću, agenti i marketing pokušavaju čuvati igrače, ali ne shvaćaju da ljudi iz medija, kad im se nešto tako dojavi, dođu k nama pa mi znamo tko je krtica. Mislim da je to veliko nepoštovanje. Nije mi bilo smiješno kad su Rangnickovog pomoćnika nazvali Ted Lasso (po liku iz crtića, op.a.). Ne samo da je to bilo nepoštovanje, nego je i odvratno",rekao je Neville pa dodao:

"To vam najbolje govori što o njima mislim. Mislim da bih, da sam pomoćnik Ralfa Rangnicka, snagu crpio iz toga što ne želim biti u istok košu s igračima koji puštaju takve informacije u medije. Nismo tu da ljude bacamo pod autobus, već ću pokazati svoje novinarsko poštovanje", poručio je Neville.

Linker
26. travanj 2024 19:20