NICK POTTS/PA IMAGES/PROFIMEDIA Nick Potts/pa Images/profimedia
NIJE GA ŠTEDIO

Legenda žustro oplela po sudioniku nemilog događaja na Anfieldu: ‘Znate li što je on? Velika beba!‘

Remi između Liverpoola i Arsenala u 30. kolu engleskog Premiershipa pružio je pravi spektakl
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 09. travanj 2023. 20:29

U nevjerojatnim scenama na Anfieldu, u dvoboju Liverpoola i Arsenala (2:2), pomoćni sudac utakmice Constantine Hatzidakis kao da je laktom udario Liverpoolova braniča Andyja Robertsona nakon što je sudac Paul Tierney označio kraj prvih 45 minuta.

Sky Sports je tijekom pauze prikazao snimku incidenta.

Legenda Manchester Uniteda Roy Keane bio je na dužnosti stručnog komentatora i nije se suzdržavao s opservacijama o Robertsonu.

image

Roy Keane

NIGEL KEENE Dppi Via Afp

- Trebao bi se više brinuti za svoje izvedbe u obrani - eksplodirao je Keane već na startu pa nastavio s paljbom usmjerenom prema škotskom defenzivcu.

- Znate li što je Robertson, gledao sam ga nekoliko puta... On je velika beba! Eto što je taj tip - poentirao je osebujni Irac.

U studiju SkySporta za vrijeme poluvremena komentirao se još jedan sporan trenutak. Onaj kad je kapetan Arsenala Granit Xhaka nasrnuo na Trenta Alexandera-Arnolda koji mu nije ostao dužan i vratio mu je jednakom mjerom zbog čega je nagrađen žutim kartonom. Reagirajući na incident Gary Neville ovako je vidio Xhakinu odluku da se upusti u sukob s Trentom.

image
PAUL ELLIS Afp

- Zašto bi to napravio? Bio je tako dobar za Arsenal ove sezone, njegovo isključenje bilo bi savršeno za Liverpool, a išao je izazivati iz čista mira.

Nevilleov sukomentator Jamie Carragher također se uključio, dodajući:

- O čemu on razmišlja? 2:0 u gostima na Anfieldu, a on rukom udara protivnika Baš smiješno. Trent reagira i diže publiku na noge, a potom Liverpool smanjuje vodstvo.

Alexander-Arnold je bio vidno vatren nakon incidenta i bio je agresivan u završnici poluvremena što je dovelo do toga da je Neville dodao:

- Trent je bio najagresivniji što sam ga vidio u pet godina. Možda bi ga trebalo još malo udarati - zaključio je.

Linker
19. travanj 2024 16:49