KIRILL KUDRYAVTSEV Afp
KATEGORIČKI PROTIV

Legendarni Chris Waddle: Cristiano Ronaldo? Newcastle bi ga trebao izbjegavati. Pa ima Wilsona...

‘Mislim da je završio svoju misiju u Engleskoj i da ćemo ga vidjeti negdje u inozemstvu‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 29. studeni 2022. 19:50

Gdje će Cristiano Ronaldo nastaviti karijeru nakon odlaska iz Manchestera? Zna se da ima basnoslovnu ponudu iz Saudijske Arabije, ali Ronaldo želi ostati u Europi i igrati na vrhunskoj razini.

Mnogi ga stoga vežu uz Newcastle, koji je ionako u vlasništvu milijardera iz Arabije. Međutim, mnogi su stava da Newcastleu to ne bi bila najpametnija kupnja. Tako je legenda ‘svraka‘ Chris Waddle za The Sun izravno prokomentirao mogući dolazak velikog Portugalca na St. James‘ Park.

"Neupitno je da bi to bio veliki publicitet za vlasnike i klub, ali osobno nisam za takav transfer. Ako želite napredovati kao klub, mislim da ne bi trebali angažirati Ronalda. Callum Wilson igra jako dobro. Biste li izostavili Calluma Wilsona? Ronaldo želi igrati i neće sjediti na klupi. Za mene je to - ne! Da sam na mjestu Newcastlea, izbjegavao bih Cristiana Ronalda. On je veliki individualac i igra kako igra."

Što se tiče moguće destinacije Portugalca, bivši engleski reprezentativac jasno je naglasio: "Mislim da je završio svoju misiju u Engleskoj i da ćemo ga vidjeti negdje u inozemstvu".

Linker
25. travanj 2024 12:05