REUTERS
RAVNO U GLAVU

LEGENDE DOTUKLE ARSENAL: 'Mene je bilo sram to gledati! Četiri igrača moraju otići!; Da je ovo bilo mjesto zločina, njegovi otisci bili bi posvuda...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. prosinac 2018. 15:24

Legendarni bivši engleski napadač, a danas komentator BBC-a Alan Shearer oštro je kritizirao pojedine igrače i igru Arsenala nakon subotnjeg debakla na Anfieldu. Liverpool je u velikom derbiju 20. kola Premiershipa očitao pravu nogometnu lekciju Topnicima isprativši ih s 5:1, a Shearer je nakon utakmice kao jednog od glavnih krivaca označio Arsenalova braniča Stephana Lichtsteinera, čiju je igru nazvao 'komedijom'.

"Liverpool je odigrao veličanstveno, dominirali su protiv Arsenala na svakoj poziciji. Zabili su pet golova, ali razlika je morala biti još veća u odnosu na viđeno. Ovo je trebao biti veliki test za Liverpool, ali to nije moglo biti tako jer je obrana Arsenala na trenutke izgledala komično?", rekao je Shearer i objasnio:

"Ja znam da je ih je Liverpool prisilio na greške, ali neke obrambene reakcije Arsenala su jednostavno bile sramotne. Lichtsteiner se mora riješiti nekih loših navika. Pogledajte samo kako je postavljena ta obrambena linija. Lichtsteiner stoji tri metra iz svih ostalih, Salaha nitko ne prati, bilo me je sram to gledati i sada je jasno da Arsenal stvarno treba generalku", zaključio je Shearer.

Lichtsteinera je još žešće napao legendarni Arsenalov napadač Ian Wright koji tvrdi da Unai Emery ove zime mora prodati tri, četiri igrača i napraviti rekonstrukciju momčadi.

"Da je ovo poprište zločina, njegovi bi otisci bili posvuda", duhovito je Wright opisao učinak švicarskog braniča i dodao:

"Sve ovo pokazuje da trebamo pojačanja, u trenutnoj početnoj postavi postoje tri ili četiri igrača koji bi karijeru trebali nastaviti negdje drugdje, jer jednostavno, mi moramo napredovati".

Linker
05. svibanj 2024 07:33