GLYN KIRK Afp
DOSAD NEPOZNATI DETALJI

Lewandowski otkriva: ‘Klopp me zvao da dođem u Liverpool. Pogledao sam ga i počeo sam se smijati‘

Barcelonin napadač nije skrivao iznenađenje smjenom trenera u bivšem mu klubu
Piše: SNObjavljeno: 07. travanj 2023. 10:43

Barcelonin napadač Robert Lewandowski otkrio je dosad nepoznate pojedinosti iz svoje sjajne karijere.

Sjajni Poljak imao je priliku surađivati s Jürgenom Kloppom u Borussiji Dortmund između 2010. i 2014. godine, a njemački stručnjak na klupi ‘Redsa‘ zvao ga je i da dođe na Anfield. Međutim, posao se nije realizirao.

Lewandowski je napustio Borussiju 2014. godine i prešao u Bayern bez odštete, a ubrzo nakon njega i Klopp je otišao iz Dortmunda i preuzeo Liverpool.

image

Robert Lewandowski of FC Barcelona reacts after scoring goal during the Spanish championship La Liga football match between FC Barcelona and Real Valladolid CF on August 28, 2022 at Spotify Camp Nou in Barcelona, Spain - Photo Ricardo Larreina/Spain DPPI/DPPI (Photo by Ricardo Larreina/Spain DPPI/DPPI via AFP)

RICARDO LARREINA Dppi Via Afp

"Liverpool i Bayern igrali su 2017. godine prijateljsku utakmicu i tom sam prilikom razgovarao s Kloppom. Tada me pitao: ‘Zar ne bi volio doći u Liverpool?‘ Pogledali smo se, a ja sam se počeo smijati. Nisam znao jer bio potpuno ozbiljan ili ne, ali odlazak u Liverpool nikada nije bio u mom planu", rekao je Lewandowski za Bild.

Komentirao je Barcelonin napadač i smjenu trenera u svom bivšem klubu. Juliana Nagelsmanna naslijedio je Thomas Tuchel.

"Za mene je to iznenađenje. Bayern je dobro igrao u Ligi prvaka. U prvenstvu možda igre nisu bile svima po volji, ali osvajanje naslova realna je mogućnost. Tuchel? Jako dobar trener s taktičke strane i može ostaviti svoj trag i donijeti im titule, kako ove sezone, tako i u budućnosti", zaključio je Lewandowski.

Linker
17. travanj 2024 22:43