DAVID KLEIN Afp
NOVI KIKS

Liverpool na Anfieldu u 92. minuti spasio VAR. ali, u 95. minuti više ništa im nije moglo pomoći...

Još uvijek aktualni prvaci zabili su na samom početku, pa promašili brdo šansi. Kazna je stigla...
Piše: HinaObjavljeno: 24. travanj 2021. 17:07

U prvom subotnjem dvoboju 33. kola engleskog prvenstva Liverpool i Newcastle su na Anfieldu igrali 1-1 (1-0).

Poveo je Liverpool u samom otvaranju utakmice golom Salaha (3), no još uvijek aktualni prvak Engleske potom je promašio sijaset prilika kojima bi vjerojatno riješio pitanje pobjednika, a kazna je stigla u sudačkoj nadoknadi.

Izgledalo je kako je Newcastle poravnao u drugoj minuti nadoknade kada je Wilson iz drugog pokušaja uspio poslati loptu u mrežu iza Allisona, no suci su pregledom snimke ustanovili kako je nakon Allisonove inicijalne obrane lopta pogodila Wilsona u ruku te su poništili pogodak.

No, to nije bila dovoljna opomena za Liverpool koji je ostao bez dva važna boda u borbi za plasman u Ligu prvaka u petoj minuti nadoknade, kada je mrežu iza Allisona zatresao Wilock (90+5).

Nogometaši Chelseaja napravili su veliki korak ka plasmanu u Ligu prvaka sljedeće sezone svladavši kao gosti izravnog konkurenta West Ham sa 1-0. Jedini pogodak na utakmic postigao je Werner (43) nakon lijepe akcije i dodavanja Chillwella. Četvrti Chelsea sada ima 58 bodova, tri više od petog West Hama, a jedan manje od trećeg Leicestera.

Linker
26. travanj 2024 00:38