OLI SCARFF Afp
IZJEDNAČILI REKORD

Liverpool zabio devet komada Borunemouthu, Klopp nakon utakmice poručio: ‘Nismo ih htjeli ponižavati‘

Redsi su izjednačili najveću pobjedu PL s onom Manchester Uniteda protiv Ispswicha 1995. godine
Piše: SNObjavljeno: 27. kolovoz 2022. 21:08

Liverpool je upisao prvu pobjedu u Premier ligi ove sezone. Nakon dva poraza i jednog neriješenog rezultata u prva tri kola, napunili su mrežu Bournemoutha na svom Anfieldu s čak devet golova. Tako su rezultatom 9:0 izjednačili najveću pobjedu u povijesti lige s onom Manchester Uniteda protiv Ispswicha 1995. godine.

Nakon utakmice Jurgen Klopp bio je jako zadovoljan predstavom svoje momčadi, rekavši da je bila savršena, što sugerira i sami pogled na semafor.

"Htjeli smo pokazati reakciju. Biti ono što jesmo. Postati najbolja verzija sebe. Igramo na specifičan način. Zabili smo prekrasne golove. Utakmica se riješila i nastavili smo zabijati. To je moguće samo ako usmjerimo utakmicu kako nam paše. "

Ipak, nakon osiguranja pobjede s velikom razlikom, nije htjeo nastaviti pritiskati goste, koji rješenja za napade Liverpoola nisu imali. Nije u "vatru" ubacio sve mladiće koje je imao na klupi za pričuve.

"Da ne ponižavamo Bournemouth, nismo ih mogli više poštovati nego što smo napravili. Radi se o stavljanju protivnika pod pritisak. Mogao bih uvrsti djecu, oni to jako zaslužuju. Harvey je poseban igrač, prekrasan gol. Sve je bilo savršeno",zaključio je Njemački stručnjak na klupi "Redsa".

Linker
04. svibanj 2024 19:46