Jürgen Klopp
 JEZ TIGHE/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
BOMBA S OTOKA

Liverpool želi sjajnog Vatrenog!? Zanimljiv je Kloppu, Nijemac ga vidi kao zamjenu za najveće zvijezde

Sadio Mane, Mohamed Salah i Roberto Firmino bi uskoro mogli dobiti konkurenciju u liku Hrvata
Piše: SNObjavljeno: 08. listopad 2021. 12:55

Josip Brekalo ove sezone igra u Torinu gdje je stigao na posudbu iz Wolfsburga. Za Torino je u četiri utakmice zabio jedan gol, a ubrzo bi mogao napustiti Italiju. Prema pisanju dijela engleskih medija, 23-godišnji hrvatski reprezenativac bi na kraju sezone trebao potpisati za Torino za 15 milijuna eura, no Talijani će ga vjerojatno tek proslijediti dalje.

Brekalo je navodno na meti Liverpoola koji prati situaciju s Torinom u kojem se Hrvat polako nameće u jednu od važnijih napadačkih karika. U Bundesligi je u 117 nastupa zabio 30 golova i to je glavni razlog zbog kojeg je zapeo za oko Jürgenu Kloppu.

image
Josip Brekalo
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Englezi Brekala opisuju kao kreatora prilika i tradicionalnog krilnog napadača koji može napadati s boka i stvarati šanse suigračima ubacivanjem u šesnaesterac. Hrvatski reprezentativac je označen i kao izuzetno opasan u kontranapadima što je posebno zanimljivo Kloppu.

Nijemac na klupi Liverpoola voli igrati na kontranapade i brze tranzicije iz obrane u napad, a tu bi se Brekalo itakako uklopio. Uz to, engleski velikan traži i igrača koji bi pomladio napadački trojac koji čine Mohamed Salah, Roberto Firmino i Sadio Mane koji su uvijek na meti najvećih klubova pa postoji i opasnost da odu iz Liverpoola.

Linker
26. travanj 2024 07:25