Kloppu se ne sviđa gust raspored utakmica koji njegova momčad ima

 BEN STANSALL Afp
ŽESTOKE RIJEČI

Liverpoolova legenda nagazila Kloppa: ‘Prestani se žaliti i preuzmi Southampton ako ti se to ne sviđa‘

Kloppove riječi komentirao je Steve Nicol koji je za Liverpool odigrao 468 utakmica.
Piše: SNObjavljeno: 19. svibanj 2022. 18:46

Trener Liverpoola Jürgen Klopp jedan je od najglasnijih protivnika velikog broja utakmica koje se igraju u modernom nogometu, odnosno malog broja dana za odmor između njih.

Tako se njemački trener i ovog tjedna žalio na činjenicu da je Liverpool već u utorak morao igrati protiv Southamptona, samo tri dana nakon finala FA Kupa protiv Chelseaja. Klopp je želio da se ta utakmica igra u srijedu, ali to nije bilo moguće jer se termin preklapao s finalom Europske lige između Rangersa i Eintrachta pa su televizijske postaje bile protiv te opcije.

Dok se veliki broj nogometnih zaljubljenika slaže s Kloppom, ima i onih koji nisu na njegovoj strani. Među njima je i Liverpoolova legenda Steve Nicol, koji je za klub s Anfielda igrao od 1981. do 1994. godine.

"Najbolje bi bilo da on preuzme Southampton i onda se neće morati brinuti oko rasporeda utakmica", rekao je Nicol koji je za Liverpool odigrao 468 utakmice te nastavio:

"Ako je neka momčad uspješna poput njegove, onda je normalno da će igrati veliki broj utakmica. Ono što on govori se ne razlikuje od izjava bilo kojeg trenera uspješnih momčadi od 80-ih godina naovamo. Mora prestati prigovarati. Koliko bi navijača iz cijelog svijeta željelo imati takve probleme", istaknuo je Nicol.

Linker
23. travanj 2024 22:14