JUSTIN TALLIS Afp
PODRŠKA UOČI DERBIJA

Ljutiti Klopp ustao u obranu Liverpoolovog najljućeg rivala: ‘Ono što je rekao u emisiji je nevjerojatno...‘

Liverpoolov menadžer Jürgen Klopp ustao je u obranu ljutog rivala Manchester Uniteda
Piše: SNObjavljeno: 19. kolovoz 2022. 15:11

Bivši napadač Aston Ville Gabby Agbonlahor oštro je napao Manchester United nakon njihovog 4:0 poraza od Aston Ville u svojim komentarima na talkSportu, a ljutiti Klopp kaže kako je bio jako blizu toga da nazove radio-postaju.

"Nije to bio lijepi tjedan za United nakon utakmice s Brentfordom. Ali zaboravljamo koliko je Brentford dobar. Gledao sam prvo poluvrijeme, a onda otišao kući i slušao radijski prijenos na talkSportu. Gabby Agbonlahor, on je izgubio od nas 6-0 u mojoj prvoj godini u klubu i ne sjećam se da je bio mentalno čudovište na terenu...ali ono što je rekao o Unitedu u emisiji je nevjerojatno, bio sam blizu toga da ga nazovem i kažem mu da je potpuno zaboravio kako je to biti igrač", rekao je Klopp u jednom dahu uoči derbija s Manchester Unitedom koji je na rasporedu u ponedjeljak.

"Bilo je nevjerojatno ono što je govorio, a ako bivši igrači tako pričaju, onda možete zamisliti kamo sve ide", dodao je njemački strateg.

"Ovo nije Manchester United, igrači su u rasolu, izgledaju kao stranci na terenu. Jednostavno nisu dovoljno dobri. De Gea mora znati da Eriksen ima igrača iza sebe kada mu dodaje loptu. Koristi mozak čovječe i ne dodaj mu, u Manchester Cityju u toj situaciji čak ne bi dodali loptu ni Rodriju. Bio je to čisti amaterizam od Manchester Uniteda. Da sam ja Gary Neville na poluvremenu bih bacio bijeli ručnik na teren i rekao: ‘Dosta, ne mogu više!‘. Oni nisu United, nisu ujedinjeni, podijeljeni su i svaki radi za sebe. Pogledajte ih samo, kao stranci na terenu. Klub je u kaosu. Kritiziram United i ljudi kaže da imam nešto protiv njih, ali nje, govorim samo činjenice s kojima bi se navijači Uniteda složili", dodao je Agbonlahor.

Linker
26. travanj 2024 03:00