DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Dave Shopland/Shutterstock Editorial/Profimedia
PIŠE SPORT BILD

Lukaku nakon samo jedne sezone opet napušta Chelsea? Žele ga dva velikana, jedna je opcija vrlo izgledna

Povratak Romelua Lukakua u Chelsea nije prošao prema planu i Belgijanac bi mogao napustiti klub
Piše: SNObjavljeno: 18. travanj 2022. 13:22

Do transfera bi moglo doći na ljeto, piše Sport Bild. Nije ni čudno. Chelsea je Interu za Lukakua prošlog ljeta platio 113 milijuna eura, a Belgijanac je ove sezone zabio svega deset golova.

Ispada da je Chelsea svaki Lukakuov gol platio 11.3 milijuna eura, a u klupskoj je hijerarhiji završio u poretku ispod Kaija Havertza i Tima Wernera.

A ako opet napusti Chelsea gdje bi Lukaku mogao prijeći? Jedna od opcija svakako je milanski Inter, ali tu ima jedan veliki problem. Naime, Chelsea će za Lukakua željeti približno isti iznos novca koji je za njega platio, a 'Nerazzurri' si to trenutno ne mogu priuštiti. Stoga se puno izglednijim čini transfer u redove PSG-a. To je tip napadača kakvog PSG nema, a Kylian Mbappe je na izlaznim vratima kluba.

A Le Parisien je lansirao još jednu zanimljivu informaciju, da je PSG reaktivirao interes za dovođenjem Cristiana Ronalda u svoje redove. Vjerojatni budući trener Manchester Uniteda Erik ten Hag ne računa ozbiljno na Portugalca, a u PSG-u si svakako mogu priuštiti njegovu vrtoglavo visoku plaću.

Podsjećamo, Lukaku je prvi put Chelsea napustio 2014. godine kada je realiziran transfer u Everton, da bi se preko Manchester Uniteda i Intera opet vratio na Stamford Bridge.

Linker
05. svibanj 2024 01:01