Cristiano Ronaldo
 PAUL ELLIS Afp
FANTASY PREMIERSHIP

Lukaku ne igra, ali igrači Chelseaja su dobar izbor! Čeka nas i veliki derbi: Ronaldo vs. Salah

Arsenal ima tešku zadaću protiv momčadi koja ga je u zadnje tri utakmice triput pobijedila.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. listopad 2021. 16:09

Romelu Lukaku se ozlijedio protiv Malmöa i neće igrati sutra protiv Norwicha. Zanimljivo je da je ozljedu pretrpio i rezervni napadač Chelseaja Timo Werner (8,6 milijuna funti), tako da bi trebalo prepoznati tko će umjesto njih na poziciju centarfora. Chelsea igra sjajno, Norwich je najgori u ligi i stoga se domaćin čini kao dobar temelj za ovo kolo u slaganju fantasy momčadi Premiershipa. Posebno ako potražimo obranu koja ne bi trebala primiti gol.

Sjajan izbor za napada trebala bi biti utakmica Manchester United - Liverpool. United mora napadati, Ronaldo je raspoložen, al is druge strane je Liverpool koji ima Salaha, po mnogima najboljeg igrača svijeta u ovom trenutku. Teško je vjerovati da Salah neće zabiti Unitedu koji ima jako loš defenzivni dio momčadi.

Brighton je senzacija dosadašnjeg dijela sezone, ali Manchester City igra sve bolje i malo tko u Engleskoj računa da Guardiolina momčad može posrnuti na ovom gostovanju. Arsenal je domaćin Aston Villi koja ga je pobijedila u posljednje tri utakmice i to bez primljenog gola. Je li Aston Villa dobar izbor za fantasy? Arsenal nije u formi...

>>> Premiership Fantasy zaigrajte na ovom linku!

Linker
01. svibanj 2024 23:25